hic sevgilim olmadi bundan sonrasi ne olmali

Sponsorlu Bağlantılar

kaihl20

Üye
    Konu Sahibi
hic sevgilim olmadi bundan sonrasi ne olmali
Arkadaslar dedigim gibi hic sevgilim olmadi 16 yasindayim bu sene lise3 oluyorum tipsiz biri degilim kizlar tarafindan taciz edildigim bile oluyor :) sizce bundan sonrasi nasil olmali yani o arkadasligi yasamalimiyim yoksa sadece dert mi

Uhops

Uhops

Üye
16 yaşında hiiiiç gereği yok.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Madem taciz ediliyorsun o zaman ne duruyorsun? :naughty:

Anil-D

Anil-D

Üye
bıraksana sen onları mal la mal olma

hikmet366

hikmet366

Üye
sana tek bir sey söylim

nasıl istiyorsan hayatıni yaşa

benim sevgilim olmadı evlenmeyi düşünmüyorum tek basıma hayatını yaşayacağim

Anil-D

Anil-D

Üye
BENDENSİN:yavrum:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
benim de olmadı ama bu benim malligim. Sosyal bir insan olsaydım bu zamana kadar olurdu ortamlara falan girseydim olurdu . Kızlarla konuşabilseydim belki olurdu. Konuşmayı beceremiyorum özgüven eksikliği var bende.

Emip

Emip

Üye
benimde en son gtada sevgilim oldu oda yanlışlıkla ezdim

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579, IrResistible, Invoke ve 1 kişi daha
_RYUK_

_RYUK_

Üye
sıkma canını 16 yasindasin ilerde olur derslerine odaklan eğitim sistemi gittikçe zorlaşıyor

Nazy

Nazy

Üye
Yolunu şaşırıp 3. yöne sapmada ne olursa olsun

Legendary.

Legendary.

Üye
Taciz ediliyorsan sende taciz et.Tacizleşin olum işte :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579

by-pegasus

Üye
kaderinde varsa tacize uğramak direnmeyi bırak zevke bak :ehe
yav benim başıma gelmiyor böyle şeyler ya la
bence askıda yaşa kutsal duygu

:yavrum:

- - - Eklendi - - -

Taciz ediliyorsan sende taciz et.Tacizleşin olum işte :)

kendini salıversin olan olur :ehe

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Arkadaslar dedigim gibi hic sevgilim olmadi 16 yasindayim bu sene lise3 oluyorum tipsiz biri degilim kizlar tarafindan taciz edildigim bile oluyor :) sizce bundan sonrasi nasil olmali yani o arkadasligi yasamalimiyim yoksa sadece dert mi
ben 19 yaşındayım topu topu 2 sevgilim oldu ( yanlış hatırlamıyorsam :D ) dertten başka bişey değil inan bana :D takıl kardeşim dalgasına burda ana baba nasihati duymaya gelmediğine de eminim :tebessüm: o yüzden duygularını kullanma kız her zaman var ama okul her zaman yok ;) he bi de dini açıdan bakarsak islam dini yasaklar böyle şeyleri :oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

belki cinsel tercihin kızlardan yana değildir :ehe

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
Etkiye tepki yap... :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Sevgili olmak sorun değil asıl evlenme dönemine geçerseniz işte o zaman işler çok değişir hem öyle sevgili bulamam,bulamadım derdine girmeyin en bastinden burda 75 milyonmuydu son? Öyleydi heralde neyse kız-erkek oranı nerdeyse eşit sadece çok az erkek fazla olan bir ülkedesiniz sadece tek şansınız olmaz böylelikle doğru insanı doğru kişiyi bulana kadar aramanız yada şansınız varsa onun sizi bulacağı zaman gelir hatta öyle bir zaman gelir sevgiliniz fazla olmuşsa öpüşmek artık el tokalaşmak gibidir,yada bende mi öyle oldu normal birşey geliyor artık bana,yok öpmem-öptürmem diyen kızda olmaz o sadece ilk başta size naz yapar eğer ki aradan süreç geçtiyse ee artık neden öpmüyorsun diyorlar birde şu liselilerin yani senin yaştakilerin kanka ayağına gidip telefonun gizli yerlerine resmini koyup odasına o kanka dediği çocuğu resmini koyması iç çekip bakma yaşları oluyor o bazı kızlarda

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Adam taciz ediliyor :naughty: