Hiç bir yerde bu hatayı bulamadım.Yardım Lütfen.Çok Önemli.

Sponsorlu Bağlantılar

houston321

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir yerde bu hatayı bulamadım.Yardım Lütfen.Çok Önemli.
Arkadaşlar 3-4 gün önce çok önemli fotoğraflarım vardı telefonumda birden hepsi gitti galeriden merak edip dosya yöneticisinden girdim baktım.Fotoğraflar bu hale gelmiş.

Telefonum Galaxy S 2 i9100...Heryerde baktım her forumda baktım böyle birşeye rast gelmedim çözümünüde bulamadım tabiki.
Şu sıkıntılar da var dosyaların adını değiştirmek istiyorum askjdhajk.jpeg yapıp açmak gibi "Yeniden adlandırılamıyor.Dosya kullanımda." hatası alıyorum.
Başka dizin e kopyalamaya çalışıyorum "Kopyalanamaz" diyor
Üstüne basılı tuttuğumda ise bluetooth ile gönder seçeneğide çıkmıyor.
Telefonumu bilgisayara takmak istediğimde de sarj oluyor ama ortam cihazı olarak görmüyor.Sadece şarj oluyor.
Bu hatayı düzeltmek yada en azından fotoğraflarımı kurtarabileceğim o dosyaları eski haline getirebileceğim bir program bir fix yok mudur arkadaşlar.Yardımlarınızı bekliyorum çok şaşkınım.Teşekkürler

heathrow

heathrow

Üye
Virus bulaşmış olmasın?

• Beğen
Tepkiler: houston321

houston321

Üye
    Konu Sahibi
Virus bulaşmış olmasın?

Play Store dan AVG antivirüs indirip kurdum tehdit bulamadı :/

Ayrıca o dizindeki tek sorun o fotoğraflarda müzik ve video dosyalarında bir sıkıntı yok.

kfahaa

kfahaa

Üye
telefonu başkası kullandımı hiç silmiş olabilir yanlışlıkla

houston321

Üye
    Konu Sahibi
telefonu başkası kullandımı hiç silmiş olabilir yanlışlıkla

Arkadaşlar bu arada yorumlarınız için çok teşekkürler.

Hayır Sayın kfahaa öyle birşey mümkün değil,ki silinme gibi bir durum yok dosyalar fotoğraftaki hale dönüşmüşler silinmememişler.

kfahaa

kfahaa

Üye
Arkadaşlar bu arada yorumlarınız için çok teşekkürler.

Hayır Sayın kfahaa öyle birşey mümkün değil,ki silinme gibi bir durum yok dosyalar fotoğraftaki hale dönüşmüşler silinmememişler.
telefonla ilgili yada hafıza kartında sorun var

• Beğen

houston321

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler başka düşüncesi olan?

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
hadman

hadman

Üye
Telefonla alakalı birşey değil hafıza kartıyla, virüs bulaşmış yada usb lerde dosyalar kaybolunca nasıl bozuluyorsa biçimlendirmek zorunda kalıyorsak onun gibi olmuş

• Beğen
fthmnts

fthmnts

Kapalı Hesap
Androide virüs bulaşmaz.
Hafıza kartına gir "gizli dosyaları göster" seçeneğine tıkla.
Ve karta format at

THEKANS

THEKANS

Üye
korea mali tel kulaniyorsun cakma deilmi

• Beğen
Mücteba

Mücteba

Üye
dısk digger uygulaması ile hepsi gelıyor

THEKANS

THEKANS

Üye
benim arkadasta da hafiza kartinda boyle sorun vardi

• Beğen

houston321

Üye
    Konu Sahibi
Androide virüs bulaşmaz.
Hafıza kartına gir "gizli dosyaları göster" seçeneğine tıkla.
Ve karta format at

Kart önemli değil yenisinide alırım.İçindekileri kurtarmadan karta format atmam anlamsız.Teşekkürler.
dısk digger uygulaması ile hepsi gelıyor

Disk Digger sadece Rootlu telefonlar için olanı var storeda :(
korea mali tel kulaniyorsun cakma deilmi

Ciddiye alsam mı bilemedim bu yorumunu arkadaşım.

Herkese yorumları için teşekkürler bu aradaArkadaşlar herkese teşekkür ederim.ben Çözümü buldum. 15 tane app yükledim hiç biri bi işe yaramıyor ki zaten benim sorunumla alakalı olan bi app yok.

Birgün başınıza gelirse çözüm şu arkadaşlar.Bende hep gözümün önündeydi ama görmemişim.
Bir dizine girdim sistemde baktım aşağı doğru birsürü dosya iniyor dosya boyutları birbirinede yakın. Bitanesinin adını asdfg.jpeg yaptım fotoğraf açıldı.

Nasıl desem android e tekrar hayran oldum.En azından bilgisayar bilgisi ile çok işler yapabiliyorsunuz.

Bu arada bu şekil kaybolan dosyalarınız LOST.DIR adlı dizine gitmiş olabilir yerine o saçma dokunulmaz dosyalar geliyo.Herkese Çok Teşekkürler.

burhankoxp22

Üye
Hafiza karti arizali haberin olsun

THEKANS

THEKANS

Üye
hayirli olsun

Üst Alt