'Heykeller dikildiği gibi sökülür'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'Heykeller dikildiği gibi sökülür'


[h=2]Kasımpaşa maçı sonrası Volkan ile adeta yumruk yumruğa kavga edecek duruma gelen Alex'e, böyle tepki koyan Aykut Kocaman'ın, “Git, A2 takımını şampiyon yap” diyerek çıkıştığı ve ipini o anda çektiği belirlendi.[/h]
Kocaman için bardağı taşıran damla ise Brezilyalı yıldızla kaleci Volkan arasında çıkan kavga oldu. Maç sonrası büyük bir kavgaya tutuşan ikilinin, adeta yumruk yumruğa geldiği, bunu gören Fenerbahçe teknik direktörünün, Alex’e, bir süre önce taraftarlarca dikilen heykelini hatırlatıp, “Heykeller dikildiği gibi sökülür de... Sen şimdi git, A2 takımını şampiyon yap” diyerek, kadro dışı bırakacağını ima ettiği belirlendi. Kaptanını dün saat 11’de Can Bartu Tesisleri’ndeki odasına çağıran Aykut Kocaman’ın, alınan kararı tebliğ ederken, bir hayli sinirli olduğu, zaman zaman sesini yükselttiği, hatta bağıra bağıra konuştuğu öğrenildi. Yaklaşık 10 dakika süren toplantı sırasında tecrübeli hocanın, “Sen artık bu takıma zarar vermeye başladın. Takımın üzerine çıktın. Performansından memnun değilim. Sana güvenmiyorum. Kimse Fenerbahçe’den büyük değildir. Buradan yüzlerce yıldız geldi geçti. Artık seninle birlikte olamayacağız” dediği belirtildi.

H.Ali, Yobo ve Egemen’i de payladı


Brezilyalı yıldızla yaptığı görüşmede hızını alamayan Aykut Kocaman’ın daha sonra Hasan Ali, Yobo ve Egemen’i toplantıya alıp, haşladığı öğrenildi. Kocaman’ın, Hasan Ali’ye, “Sen hâlâ Fenerbahçe’ye geldiğinin farkında değilsin galiba”, Egemen’e, “Hep beraber eşiğe geldik. Sakattın, iyileştin, takıma girdin. Artık oynayacaksan oyna, oynamayacaksan söyle yerine adam bakalım”, Joseph Yobo’ya ise “Kiralık oynarken daha iyiydin. Bonservisini aldık, top oynamaz oldun” diyerek çıkıştığı kaydedildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
406
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
522
Kingmortall
Mad EagLe
Cevap
0
Görüntüleme
437
Mad EagLe
Kingmortall
Cevap
7
Görüntüleme
423
DiaBLoS


Üst Alt