Arayış!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Arayış!

Topal’dan sonra dün milli takımdan çıkarılan Gökhan Gönül’ün görevi Orhan Şam-Mehmet Topuz ikilisinden birine verilecek.

Milli maçlar öncesi futbolcularının sakatlanmasından endişe eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın korktuğu başına geldi. Önce Yobo Nijerya, ardından Meireles Portekiz Milli Takımı’nın antrenmanında sakatlandı. Romanya maçında yaşadığı sakatlık sonrası Mehmet Topal, milli takımdan çıkarılırken, dün onlara Gökhan Gönül eklendi. Sağ uyluk ön adalesindeki gerilme bulguları devam eden yıldız oyuncu Budapeşte’ye götürülmedi. Takımda banko oynayan bu 4 futbolcusunun üst üste sakatlanmasıyla, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ı ter bastı. Şimdiden arayışlara başlayan tecrübeli hocanın, Bursaspor karşısında forma giyememesi durumunda Gökhan’ın görevini Orhan Şam veya Mehmet Topuz’a vermeyi düşündüğü belirlendi.

Az da olsa Bursa’ya karşı oynama ihtimali bulunan Yobo iyileşmediği takdirde onun görevini Bekir İrtegün üstlenecek
.

Nijerya Milli Takımı’nın antrenmanında sakatlanınca kadrodan çıkarılan ve İstanbul’a dönen Joseph Yobo’nun tedavisi yoğun bir şekilde sürdürülüyor. İşlerini halletmek üzere İngiltere’ye gitmek isteyen başarılı stopere, “Bu seyahat, dizindeki sakatlığı olumsuz etkileyebilir” denilerek izin verilmedi. Bursaspor maçına yetişme ihtimali bulunan Yobo, bunun üzerine gitmekten vazgeçti. Bir haftalık sürede iyileşmesi halinde forma giyecek olan Nijeryalı savunmacının oynayamaması durumunda, onun görevi Bekir İrtegün’e verilecek. Savunmada iki oyuncunun birden değişmesinin sıkıntı yaratabileceğini düşünen Kocaman’ın, sağlık heyetinden Gökhan ve Yobo’nun Bursaspor karşılaşmasına yetiştirilmesi için tüm çabayı harcamasını istediği kaydedildi.

Selçuk Şahin’e “Hazırol” emri veren Aykut Kocaman’ın, bir sürpriz yaparak Sezer’e de forma verebileceği iddia edildi.


Fenerbahçe Teknik Direktörü’nü en çok, her geçen hafta formlarını yükselten Mehmet Topal ve Meireles’in sakatlıklarının üzdüğü belirlendi. Orta sahanın dinamosu durumundaki iki oyuncusunun birden sakatlanması ve sahalardan 3 hafta ayrı kalma ihtimallerinin bulunması yüzünden büyük sıkıntı yaşayan Aykut Kocaman’ın, arayışlara başladığı belirtildi. Öncelikle Selçuk Şahin’e “Hazırol” emri veren tecrübeli hocanın kafasındaki ikinci ismin ise Sezer Öztürk olduğu öğrenildi. Transfer olduğundan beri ortalarda gözükmeyen Sezer’in tamamen iyileşmesi ve antrenmanlarda ortaya koyduğu performanstan memnun olan Kocaman’ın, onu sürpriz bir şekilde Bursaspor maçında sahaya sürüp, Baroni’yi savunmanın önünde oynatabileceği ileri sürüldü.

Krasiç’i 11’de oynatmayı planlayan Kocaman’ın, Stoch’un milli takım performansını da yakından takip ettiği belirtildi.

Bu kadar sıkıntı içinde, milli arada görevi olmayan Milos Krasiç’in yavaş yavaş formunu artırmasıyla yüzü gülen Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün, Bursaspor deplasmanında onu ilk 11’de oynatmayı düşündüğü belirlendi. Bursaspor’un evinde baskılı oynayacağını düşünen Aykut Kocaman, Sırp yıldızın böylece boş alanlar bulabileceğini hesap ediyor. Bu arada Kocaman’ın, sezon
başından bu yana bir türlü beklenen patlamayı yapamayan ve sürekli yedek kalan Stoch’un, Slovakya Milli Takımı’ndaki performansını yakın takibe aldığı ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın, geçen sezon bazı maçlarda yaptığı gibi Alex’in görevini Stoch’a verebileceği belirlendi. Kocaman, Bursa maçı kadrosunu bir haftalık arayış sonunda şekillendirecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt