Hevesle aldığım N9 da iki sorun var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferit.61

ferit.61

Üye
    Konu Sahibi
Hevesle aldığım N9 da iki sorun var.
Merhabalar üstadlar. N9 aldım dün akşam. Kurcalayıp çözmeye çalışıyorum. İki sorun canımı çok sıktı. Üstadlar yardımcı olursa çok sevineceğim. İlk sorun, teli aldığım ilk akşam pc ye bağladım deneme için içine bir kaç resoim müzik vs attım. Bugünde 1.3 güncellemesini yaptım. Şimdi pc ye bağlıyorum usb ile şarj için yeterli güç yok uyarısı veriyor ve ne depolama nede başka modda telefonu pcden göremiyorum. Bu arada pc eskidi çok, 2 senedirde formatlamadım ve adsl im yok. Teligörmesi için driver filan lazımmı acaba ? Güncellemeden önce teli sıfırlamıştım. İkinci sorun ise prizzen şarja taktığımda teli kullanamıyorum. Kilit tuşuna basıyorum duvar kağıdı geliyor ama açılmıyor. Veya menüdeyken şarja taktığımza donmuş gibi kalıyor tepki yok ama şarj oluyor. Hevesle aldım ikinci el sadece bu iki sorun canımı sıktı. Biraz uzattım belki ama olayı net anlatabilmek adına, hakkınızı helal edin.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Flash At veya servise ver Bazı cihazlarda sorun olabiliyor ama Bilgisayar bağlantı sorunu senden kaynaklı sanırım

KayraBey

KayraBey

Üye
Şarja takılan telefon donuyor ve kendini kullandırmıyorsa sorun büyük bence.Ben böyle bir durumla karşılaşsam servise gönderirdim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sıfır aldıysan sakın servise gönderme ayıplı mal o aldığın yer direk değitirmek zorunda

ferit.61

ferit.61

Üye
    Konu Sahibi
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Cevaplar ve yardımlarınız için Allah Razı Olsun. Bugün Aldığım yere gittim, ikinci el almıştım telefon kozmetik olarak tertemiz. Anlattım olayı ve orada denedik. Başka bir USB kablosu denedik oldu, sorun kablodaymış ve şimdi içine resim video vs. lerimi atabiliyorum. Şarj aleti ise orijinal değildi. Şöyle, orijinal Nokia şarjı ama N9 un değil o anlamda. Elinde yoktu adamın (tabi biraz fırçaladım madem bu telefonu veriyorsun orijinal şarjzı da vermek zorundasın, adama da hak verdim " abi getireceğiz daha sonradan diyorlar öyle gidiyor") , bir kaç şarj aleti denedik donma olayını yine yaptı. En son Nokia 603 şarjı denedik onunla oldu şarj olurken donma filan olmuyor denedik. Ama yine en kısa zamanda orijinal N9 şarjı ayarlayacağım yine. Cevabı da detaylı yazdım ki başka bir arkadaşımızında başına gelirse buradan görür yardımcı olur yazılanlar. Tekrardan teşekkür ettim arkadaşlar.

pRime.

pRime.

Üye
nokia n97, nokia e52, nokia n85 ve nokia n900 gibi cihazların şarj aletleriyle sorunsuz şarj oluyor bunları da kullanabilirsiniz.

ferit.61

ferit.61

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah pRime.
Teşekkür ettim bilgi için, çok iyi oldu bu.

pRime.

pRime.

Üye
rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt