Heryöne Tarifelerdeki İndirim Artık Kalıcı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avea*

Avea*

Üye
    Konu Sahibi
Heryöne Tarifelerdeki İndirim Artık Kalıcı!
28 Şubat'a kadar numara taşıma ve yeni abonelik ile Avea'ya gelenlere uygulanan indirim artık kalıcı olarak numara taşıma ile gelenler ve yeni aboneler için uygulanıyor.

• Beğen
Tepkiler: darülmendep

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Tesekkurler bilgi icin fena degilmis ama ucretsiz sure sonrasi iyi degil tabi

Avea*

Avea*

Üye
    Konu Sahibi
Evet, önemli olan ihtiyacınız kadar dakika seçmek.

arslansem

arslansem

Üye
Teşekkürler Avea :ehe

solgun50

solgun50

Üye
ya seçseniz ne ki ücretsiz dakika sorgulama olmayınca şeffaflık da olmuyo yani çok büyük eksiklik ivedilikle düzeltilmeli ama avea çok yavaş yav 22 sinde kesilen faturalar hala yollanmadı...

pampilo

Üye
Ücretsiz kalan dakika sorgulaması yok. Ayrıca Avea'nın en büyük eksiği operaör saat ayarı yapmaması. Sahi avea neden saat tarih ayarı yapmıyor?

Avea*

Avea*

Üye
    Konu Sahibi
ya seçseniz ne ki ücretsiz dakika sorgulama olmayınca şeffaflık da olmuyo yani çok büyük eksiklik ivedilikle düzeltilmeli ama avea çok yavaş yav 22 sinde kesilen faturalar hala yollanmadı...
Özel mesaj gönderme yetkim bulunmadığı için özel mesajınızı cevaplayamadım, Online İşlemler menüsünden yaptığınız dakika sorgulaması ücretsizdir. Faturalar ayın 1'inden itibaren dağıtılmaya başlar, yakında ulaşacaktır.

colaturka14

Üye
önceden geçenlere kazık girdi o zaman.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Özel mesaj gönderme yetkim bulunmadığı için özel mesajınızı cevaplayamadım, Online İşlemler menüsünden yaptığınız dakika sorgulaması ücretsizdir. Faturalar ayın 1'inden itibaren dağıtılmaya başlar, yakında ulaşacaktır.

avea'nin bu konuda eksikligi var cogu seyden insan dakika i.net ogrenemiyor Kullanan ayni anda gormek ister ne kadar kaldigini

bugun ben kontur transfer etmek istedim yurt dsindayim must hiz aradim baktim sesli yanit sisteminde kontur islemleri transfer et falan neyse miktar dedi tusladim dogrula dogruladim numara girdim dogruladim bikac saniye duruyor must hiz ne aktariyor bi denedim baktim yok baglandim esra hanim cikti hepsinide iyi tanirim bu arada kankilerim :ehe buyrun nasil yardimci olabilrim bildik seyler tabi:aha: dedim ki burdan trlfn uzerinden kontr transfer etmek istedim belli bi sure durup musteri hiz aktardi kontur transfer etmek istiyorm efendim bu sekilde olmaz. IYI ama esracigim neden sesli yanit sisteminde busekil bi hiz var ee cebinize gelen kodu onaylamniz gerek iyide esracigim cebim yanimda degil olsa niye burdan ariyim bende biliryorum sms kismindan 9235"e gondermeyi kivirdi kivirdi online islemlerden yapabilirsniz iyide esracigim orda da ayni sorun islem sonucu bildirilcek neyse ben sizi birdaha aktariyim sesli yanit sistemne dedi baktim bisi de anlamio ok ok dedim kapattim yani eksiklikleri cok ve calisanlarin coguda bilgisiz gerci butun oparatorlerde bolede avea da da agir

darülmendep

darülmendep

Üye
Gerçekten harika yavv. Avea sınırsızla kendine darbe vurmasaydı ben şu an faturalı Avea'daydımm

solgun50

solgun50

Üye

dostum teşekkürlerde online dan tamam da telefondan yok hem onlineden kamulular için sadece diğeryönler var avea içi hiçbir surette srgulanamıyo ve tk da buna göz yumuyo şeffaflık yok yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt