2 sene idare edecek telefon yoktur öncelikle bunu belirteyim her ne kadar jelly bean android sürümü 480x854 çözünürlüğü için 512mb ram için bile optimize edilebilse de oyun oynamak hele ki 3d oyun oynamak imkansız misal bir gta vice city çalışmaz,işlemci en az çift çekirdek olmalı cortex a9'lar bile artık yetersiz sistem+viper+whatsapp+facebook+twitter+tango+hotmail kurulu bir sistem katiyen takılmadan oyun çalıştıramaz(örneği verilen sistem cortex a9 800mhz-1.5ghz 512 ram jelly bean 4.1.2) asıl sorun ram olmakla beraber inanılmaz boyut artışı ise gözden kaçmamakta tasarımı kötü etkilemektedir benim için 3.7 inç büyükken piyasada 4.7 4.8 inçlik telefonlar peynir ekmek gibi satmaktadır.
Hadi diyelim android OS' a sahip bir telefon almayacaksın elinde çok ihtimal yok iOS yani apple'ın telefonları ki ucuz istiyorsan hala piyasa da olan bir tek 3GS olması lazım sıfırı 600 dan aşağı değil ve bildiğim kadarı ile son iOS6 ile üstte android için belirttiğim telefon gibi yalnızca temel programları kurabilirsin.Ama tasarım iyidir öküz gibi değildir cepte taşınabilir 500metre öteden modelini cebinden anlayamazlar
Lumia'lar çok paran varsa yeni lumia alırsın ama sen böyle birşey istemiyorsun eski lumialar da oyun oynamak ?! gameloft çıkarmışsa ki genelde çıkarır oynayabileceğin en kaliteli oyun odur ötesi olmaz şansın varsa java emülatörü kuruluyordur eski oyunları RAHATÇA oynarsın çünkü eski telefonlar 123 mhz 16mb ram ilepiyasaya sürülürdü(bahsedilen telefon 7610)
Symbian Nokia , 603 ü önerebilirim oyun açısından gameloft 3d oyun sundu mu bilmiyorum pek oyun uygulama dönmüyordu etrafda ama vardı marketi falan multimedya için ideal
-------------
system errno:613
Bilmiyorum olamaz ki hem oyun hem depolama hem 2 yıl gitsin hem tasarımı iyi olsun.xiaomi sıfır vergi ile ülkemize gelirse neden olmasın dediğim olaydır.