Herşey para olmuş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
Bence bu dünyada herşey para olmuş parası olan insandır olmayan insan bile değildir görüşü var her yerde. Toplumlar berbat bir halde herşey maddiyat ve menfaatten ibaret olmuş Sizce de öyle değil mi ?

Adam haklı katılıyorum para zorunlu

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi

Tehlikeli seviyeye gelmişsin. :) kıyaslıyorsun, sorguluyorsun ve neden diyorsun. Neden ?

Bundan sonra öğreneceksin. Oyunun kurallarına göre oynamayı öğrendikten sonra daha rahat olacaksın. Ama bu öğrenme süreci daha zorlu olacak. Acemiliği atlattıktan sonra fırsatları görmeye başlayacaksın. Dünyaya bakışın değişecek ve biraz iğrenme duygusuyla birlikte bunu harmanlayıp yoluna devam edeceksin.

Yada şu anki gibi olmaya devam edeceksin...

Gerçekten de aradığım cevaplar işte tamda bunlardı. Sanırım artık hayatı anlamaya başlıyorum ve bir kabullenme evresindeyim. Aklımda ki birçok soru işaretini yazdıklarınız içinde giderdim..Çok teşekkür ederim mükemmel bir özetleme. Beni tam anlamıyla ifade ettiniz. O halde tek yapmam gereken sabretmek ve bu karmaşadan kurtulmayı beklemek. :) Herşey iyi olacak..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Tehlikeli seviyeye gelmişsin. :) kıyaslıyorsun, sorguluyorsun ve neden diyorsun. Neden ?

Bundan sonra öğreneceksin. Oyunun kurallarına göre oynamayı öğrendikten sonra daha rahat olacaksın. Ama bu öğrenme süreci daha zorlu olacak. Acemiliği atlattıktan sonra fırsatları görmeye başlayacaksın. Dünyaya bakışın değişecek ve biraz iğrenme duygusuyla birlikte bunu harmanlayıp yoluna devam edeceksin.

Yada şu anki gibi olmaya devam edeceksin...

+1 ..

Shaunx

Shaunx

Üye
Parayi veren dudugu calar :(

ümran

Üye
Aslında çok fazla hayal kurmuyoruz sadece küçük mutluluklar yaşamak istiyoruz. Bu yazdıklarında da görünüyor ki sadece sevdiğini almak bir yerde yemek yemek hediye almak beraber oturmak ve tüm bunlar ekonomik kaygılar olmadan yaşamak. Bence bunu istisnasız tüm insanlar hak ediyor. yani en düşük gelire sahip insan bile bunu yapabilmeliydi. Ve bunu yaparken hiç bir ekonomik kaygısı olmamalıydı. Ama zaman öyle bir haldeki bunları yapması için bile bazı insanların tüm hayatları boyunca çalışması gerekiyor. Oysa bunlar hayatın en saf halleri en çıkarsız halleri buna bile para ve maddiyat giriyor.

haklısın dostm ama eldn bisey gelmiyor

kcsoft

kcsoft

Üye
para para para bir kağıt parçası savaşlar bile çıkarıyor.
paradan korkmak lazım bakın insan fazla zengin oldumu değişiyor bu zamanda,
en önemlisi şuan kuru ekmek bulamayanlar var ama yine binlerce kez şükredip bekliyorlar

bu derdi çektim ALLAH kimseye yaşatmasın ama kader .. paranın yaptığı oyunlar bunlarla kalmıyor.

ümran

Üye
para para para bir kağıt parçası savaşlar bile çıkarıyor.
paradan korkmak lazım bakın insan fazla zengin oldumu değişiyor bu zamanda,
en önemlisi şuan kuru ekmek bulamayanlar var ama yine binlerce kez şükredip bekliyorlar

bu derdi çektim ALLAH kimseye yaşatmasın ama kader .. paranın yaptığı oyunlar bunlarla kalmıyor.

haklısın dostum :(

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
zombaka

zombaka

Üye
bende bıraktım şükretmeyi şükrederken cok käbus görürdüm şimdi görmüyorum işe yarıyo

kcsoft

kcsoft

Üye
arkadaşlar şükretmekle kabusun ne alakasi var allah aşkina

Jomolocco

Jomolocco

Üye
her şey ayrı yazılır.

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Bence tanrı kendi işine bakmalı biz de kendi işimize bakmalıyız. Ne bileyim işte evrendeki diğer galaksilerle falan ilgilensin yapacak bir iş bulur elbet.

Shaunx

Shaunx

Üye
Yapacak bisey kalmadiginda kardes hic bisey yapmamak en iyisi

kcsoft

kcsoft

Üye
günaha tanrı diyerek başladın malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt