Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nirvana92

Nirvana92

Üye
androidi bilmem ama wp nin playerlerinde hiç iş yok yada ayarları minimum yapmadılar kasmaktan oyun oynayamıyolar .:ehe :ehe :ehe

Demircs

Demircs

Üye
ios türk guildi bilen varmı

virtuemadman

Üye
Windowspone

TÜRKİYE TEŞKİLATA gelmek isteyen gelebilir

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Windowspone

TÜRKİYE TEŞKİLATA gelmek isteyen gelebilir
biz kudukda icraata geçemedik bi türlü gerek rakip gerek takım olsunşu seher titanıda bi çıkmadı gitti adamlar ecnebi full cenabet alayında lut hiran elit var şansıma tukureyim

virtuemadman

Üye
:)Sizin kurdugunuzun adi moba mı ?

Nirvana92

Nirvana92

Üye
MODAhüner puanlarını verimli kullanma meselesine gelirsek bnce seviyeye baglı hunerlere puan harcamak pek akıllıca degil şöyle ki fiziksel hero kullanıyorsanız tüm puanları direk fiziksel bolume dayamayın , seviye x 0.015 fiziksel hasar veren hunere puan harcamak yerine muhafız katagorisinden 40 sp arttırmak daha uygun yani burdaki amacınız oyunun başında itemlerin işin içine karışmadıgı bolumde rakibe üstünlük saglamak olmalı

virtuemadman

Üye
Yada takviye bolumunden para bolumunude unutmayın :)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
yaw bu savaer androidde de bu kadar ezik mi , harbi arzalı mı ne bu hero .

150 altın içinde o kadar amblem verilmez yaw sırf sonuncu 9k istiyo , gerçi savaere 17k veren birinin bunu demesi buyuk çelişki

virtuemadman

Üye
Savaer bir ninjadir ve amacı gorulmeden çıkıp kesmesidir yani def yok ama çok iyi vurur karaktere göre oynarsan sorun olmaz

Demircs

Demircs

Üye
yaw bu savaer androidde de bu kadar ezik mi , harbi arzalı mı ne bu hero .

150 altın içinde o kadar amblem verilmez yaw sırf sonuncu 9k istiyo , gerçi savaere 17k veren birinin bunu demesi buyuk çelişki
Benim fighter 2. Sayfa acık oradan 5 puan sılip takviyede hareket hızına verdim iyi oldu

virtuemadman

Üye
Demircs oyunda 2 sayfa aktif olmaz sadece bir sayfa olur boşa para harcama genc

virtuemadman

Üye
Puan paylaştırdım desene ozaman

Demircs

Demircs

Üye
Aynen :) ama hala hangi Kitabeleri kullanacağımı tam çözemiyorum.. Türk gilde bulmam lazım

virtuemadman

Üye
Sen lumia mı ?Ekle beni virtuemadman eklerse alırım seni

erenkarax

Üye
bende lut hiranın elit kostümü var

virtuemadman

Üye
Bendede var altın bilet atıyo onları bende baya var 3. elbise formu runik yok normalini alamıyorum anca haftalıga gelince aliyom hepsini :)

erenkarax

Üye
bi ara hergün girme ödülü vardı ama seher titanı yoktu 1 hafta kesintisiz girdim seher titanı vermiş