Demircs
Üye
pvp tamamen şans işiBide benim bi sorunum var pvp nerde salak var beni buluyor napmaliyim bunun bi cozumu varmi
Yeni oyuncular için zordur pvp.. Uzun zamandır oynauyorsan isimleride öğreniyorsun.. Bir zamanlar top 20 vardı çoğu efsaneler oyunu bıraktı. Onlardan bşt kısmı kaldı.. Yani okul sgibi düşün tanıyorsun zamanla herkesi. Birde sen figher almışssın middesin adam da figher alıyorsa oynama. Tank çok elzem bu oyunda. Birde tp şart.. Anlıyorsun oyunun başında nasıl biteceğini..pvp tamamen şans işiben aldım evistixi bakalım nasıl birşeymiş oynaya oynaya öğrenicez iphone'dan oynayan varsa türk topluluğu topladım pro elemanlardan kurulu bilginize.
Oyunun başında küçük şeyler çok önem taşıyor. Küçümseme bence. Sonrası içim başlangıçlar önemli maç 5-0 felan başladımı moralin bozuluyorKİTABE İÇİN o kadar para harccamayın bence. denk geldikçe altına çevirirsiniz arada bir amblemleri,
yani ne biliyim birinde büyü hasarı 1.04 iken altın olursa 1.40 oluyor çok büyük fark yok bence birde bunların kaos ve düzen olayları var , yani bir tane büyü hasarı veren kaos/düzen hangisinden çıkarsa altın amblem bulduğunuz düşünelim bunu direk çoğaltın 6 tane yapın sonra 3 kitabeye ikişer tane koyun gitsin sonra zamanla arada bir gümüş amblemleri altına çevirin oradan işinize yarayan olursa o zaman kilitlediğiniz kitabelere ekleme yaparsınız.
Bence evistix debroonedan daha kotu
Ben debroone alcam 5k kadar para kaldi
sa beyler bende bu oyunu oynuyorum 40 lvl im 2 aydır falan oynuyorum CEHENNEM klanındayım ancak dediğiniz guild runik etkinliğini daha görmedim iyi oyuncular var ama etkinliklerde hep katılmadı yazıyor. Bilmediğim çok şey var daha hünerleri gerektiği gibi basmadığımı düşünüyorum. güncellemeden önceki çekilişte kotunu çıkarmak için rahat bi 70 80 k harcamışımdır ancak çıkmadı sonradan oyunu biraz öğrenince pişman oldum tabi. oluşturduğunuz guildin adı nedir CEHENNEM le birleşme yoluna gidebiliriz sağlam bir türk klanı oluşturabiliriz
Kardesim bende o teskilattayım adın nesa beyler bende bu oyunu oynuyorum 40 lvl im 2 aydır falan oynuyorum CEHENNEM klanındayım ancak dediğiniz guild runik etkinliğini daha görmedim iyi oyuncular var ama etkinliklerde hep katılmadı yazıyor. Bilmediğim çok şey var daha hünerleri gerektiği gibi basmadığımı düşünüyorum. güncellemeden önceki çekilişte kotunu çıkarmak için rahat bi 70 80 k harcamışımdır ancak çıkmadı sonradan oyunu biraz öğrenince pişman oldum tabi. oluşturduğunuz guildin adı nedir CEHENNEM le birleşme yoluna gidebiliriz sağlam bir türk klanı oluşturabiliriz
Kardeşim bu iş taabletle süper oluyor.. Yeni gelen son hero güzel ama mage sonuçta.. Bence figher veya tank oynamak daha keyifli. Yeni heroda stun yok. Bot ta oynarken gamber sia en iyisi.. Bazen iyi migrove oycusuda maçı götürüyor.. Liner in en büyük yardımcısı bottaki hero..Arkadaşlar belki görmüşsünüzdür daha önceden yine başlaďım anoiah mi elf mi ikiside var hangisin8 kullanayım bide su mor taş ne işe yarar yeni gelen 2 hero alinirmi hangi heroyu almaliyim skill agorlikli 28000lik
Note 4 alinca indirmek farz oldu
Ogrendim harimden hero
The witcher arena daha iyi oynanabirlik ve asil bir moba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?