dubsteinn
Üye
-
Konu Sahibi
-
En iyi hero diye birşey yoktur.İyi oynayan oyuncu her heroda Başarılıdır.Ama Lebmont Delici atış becerisi düzgün kullanıldığında kill kaçırması zor olan bir herodur.Lebmont takım savaşlarında takımına yarar sağlamaz kendine sağlarOyundaki en iyi adc herosu lebmont değil mi?
Dostum bu lebmont ile bilgini bi arkadaşından mi alıyorsun o senin dediğin tarzda mi kullanıyor lebmontu: )En iyi hero diye birşey yoktur.İyi oynayan oyuncu her heroda Başarılıdır.Ama Lebmont Delici atış becerisi düzgün kullanıldığında kill kaçırması zor olan bir herodur.Lebmont takım savaşlarında takımına yarar sağlamaz kendine sağlardelici atış düzgün kullanıldığında tam bir ks makinesidir . Takım için yararlı kısmı takım savaşında az canlı rakip kaçarken kolayca indirebilme özelliğidir.
Biraz araştırıp videolarını filan izlemiştim.sonra aldım heroyu kullandım.iyi oynayan arkadasım vardı al al demistiDostum bu lebmont ile bilgini bi arkadaşından mi alıyorsun o senin dediğin tarzda mi kullanıyor lebmontu: )
Uzun menzilli becerileri benimde hoşuma gidiyor.amansızca kaçan bir rakibin kaçarken acaba,atacakmı? demesi hoşHadi ya oynayamadin mi lebmontu
Bence lebmont ölüm makinasi mesafesi uzun ve güçlü skilli var
Ha buarada rada lebmont takım oyununda ise yarıyor bence yani trende filan çok iyi
Daliana değil ismiHimm ultisi yavaş ama delici atışı kodummu otturuyor açık ve net: )
Bir de daliana hakkindaki düşüncelerin nedir
Kesinlikle almayı düşünüyorum ama bendeki lebmont ateşi asla sönmez: )Daliana değil ismiDailiana.Hero perşembe günü gelir büyük bi ihtimal.Dailiana Botlarla oynarken çıkıyor istersen bi ara bak.Pasifi güzel pasifini açınca elindeki çakram gibi şeyin ortasında kırmızı nokta beliriyor Stun skili olması da ayrı bi güzel.görünüsü de çok hoş almanı tavsiye ederim.
Fighter içinKesinlikle almayı düşünüyorum ama bendeki lebmont ateşi asla sönmez: )
Bu arada fighter için hangi kitabeyi onerirsin
Bendeki yaşıtları ve hünerleri bi arkadaş diziyor ama hala kitabe kilitli değil birde kitabe kilitli olmayınca özellikleri çalışıyor mu?Ben kisalttim o ismi artık balina diyorum o heroya: )
Debronee nin yoğunlaştır becerisini önleyen bi bir item var 40snde bir kullanılıyor adı Duman Tacı sadece debronee nin becerisi ni önlemekle kalmaz oyundaki bütün hedef becerilerini önler.Bir item daha var İlahi İyilik Miğferi kullanıldığında 3sn boyunca hiçbir hasar almassın.Hey corch: )
Bu Debronenin biçme skiline karşı en etkili iten hangisi değilde adam tek atiyor
Tabiki Birleştirmek.Uzun süredir aktif değilim cevaplayamadımGüncel.ramazanda vakit geçirmek için başladım oyun sardı ama itemleri iyi bilmek gerekiyor. birde mesela itemleri birleştirip kullanmak mı daha iyi yoksa bireştirmeten farklı itemler alarak kullanmak mı daha iyi?
aklına takılan birşey yokmu ya hiçGuncelligini yitirmiş.
arch ın item dizilimi kişiye göre değişir.farklı dizilimlerlede aynı etkiyi yapabilirsin.benim tavsiyem büyü hasarı hız ve savunma itemleri almak.istersen itemleri ayrıntılı söyleyebilirim.archimtiros oyundaki en rahat jungle oynanan herolardan biridir.lane de oynarken de rakibine sıkıntı yaşatabilirsin.başlangıç itemi olarak 2 silahtar bilekliğiarchimtirosun başlangıç itemleri neler zırh mı kasayım yoksa ap mi. bi de oyun başında ne yapmalıyım jungleda mı kasılayım yoksa lanede mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?