Hero of Sparta Kasma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Hero of Sparta Kasma Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Nokia N8 model telefonuma Hero of Sparta oyununu yükledim ve oyun kasıyor. Yine oynanabiliyor ama Asphalt 5 deki kadar kasıyor. Oyunun yorumlarına baktım kimse kasıyor falan dememiş. Sizdede olan bir problem mi? Şimdiden teşekkürler.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ben telefonun hafızasına yüklememiştim oyunu hafıza kartına yüklemiştim kasıyordu silip telefonun hafızasına kurdum kasma yok artık (h)(h)

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Hmm. Bendeki telefon hafızasına yüklü zaten ama bi silip tekrar yükleleyim. Durumu bildiririm az sonra.

----------Eklendi @ 22:46:09 ---------- Yazıldı @ 22:28:11 ----------

Sildim tekrar yükledim olmadı. Oyunu bir daha başka bir ***** versiyonu olandan indirdim yine olmadı.

Sanırım oyunun normal kasışı bu 10 fps gibi bir değerde oynatıyor.

esat22

Üye
ben oynuyorum kasması normal degil kardesim

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Evet Haklsın Kardeş Bendede Kasıyor Çünkü. Ben Telefonu Oldığımdan Beri Ne Hard nede Soft Format Flash Vs. Atmadım Teli Temiz Bir Elden Geçirip SOnradan Yüklemek Gerek Herhalde :) Özelliklede Çok Düşman Olunca Çok Kasıyor Fps 15-20 Arasına Düşüyor. Çok Kasıyor...

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım sorun bende ama nedeni ne anlayamadım. Tek kasan oyun asphalt 5 ten sonra bu. Asphalt 5 zaten herkeste kasıyor ama neden bu oyun kasıyor anlamadım. Nfs Shift teki akıcılık yok bu oyunda. O zaman da oyunda zevk kalmıyor. Yardım edenlere teşekkürler, sanırım sorun böyle çözülmeyecek. Konu kilitlenebilir.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Sanırım sorun bende ama nedeni ne anlayamadım. Tek kasan oyun asphalt 5 ten sonra bu. Asphalt 5 zaten herkeste kasıyor ama neden bu oyun kasıyor anlamadım. Nfs Shift teki akıcılık yok bu oyunda. O zaman da oyunda zevk kalmıyor. Yardım edenlere teşekkürler, sanırım sorun böyle çözülmeyecek. Konu kilitlenebilir.
Hayır Benim Telde de Böyle Bir Sorun Var. Oyundaki Obje üşman Sayısı Fln Az Olunca Kasma Olmuyor Pek Ama Düşman Gördümmü Oyun Kitleniyor. Tabi Seninki Bundan Daha İleride Bir Kasma Sorunuysa Telefonu Elden Geçirmen Gerek...

emincik46

emincik46

Üye
Evet Haklsın Kardeş Bendede Kasıyor Çünkü. Ben Telefonu Oldığımdan Beri Ne Hard nede Soft Format Flash Vs. Atmadım Teli Temiz Bir Elden Geçirip SOnradan Yüklemek Gerek Herhalde :) Özelliklede Çok Düşman Olunca Çok Kasıyor Fps 15-20 Arasına Düşüyor. Çok Kasıyor...
bndede kasıo asphalt5 ile sparta katılıorm:oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Hard format attım. Sonuç yine aynı ama araştırma yaptım oyun çok akıcı oynanmıyor anladığım kadarıyla. Telefonda sorun yok gibi duruyor. Kitlenebilir dediğim konuya kendim de mesaj yazdım ama :) şimdi cidden kitlenebilir.

imampower11

Üye
bende c7 var sımdılık bı kasma gormedım 2 oyundada n8 in islemcisi daha iyi diye biliyorum onun icin bilemicem

AмσηR@

AмσηR@

Üye
bilgisayardada aynı sorun oluyor. Strateji oyunlarında ne kadar fazla adam ev vs yapınca oyun ister istemez kasar :) telinde sorun yok.aynı sorun bende de oluyor:)

ThebLue16

ThebLue16

Üye
çok fazla kasma yokki arada kasıyo oda fazla adam olduğu zaman bence oyunun yazılımda hata vardır ya avatar settlers falan bu oyunlar hiç kasmıyo ve hero of spartanın boyut ve grafiklerinden daha kaliteli oyunlar

Devildare66

Üye
arkadaşlar oyunun fragmanına baktınızmı hiç? En ufak kasma yok. Bu adamlar bizi yiyo resmen ya bi girin bakın derim fragmana

blackbird48

blackbird48

Üye
valla arkadaş ben bütün oyunlarımı 21 adet hafıza kartıma kurdum ve hepside takır takır oynuyor

Devildare66

Üye
oynuyodur da fps nedir bikirmsn kardeşim bazı insanlar farkına varamıyo kasan kasmayan oyun nedir diye.. Sen de onlardan san devam et takır takır veya iphone da oyna bi oyun sonra yorum yap

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Arkadaşlar iPhone ile burada savunma yapıyorsunuz evet iPhone müthiş bir telefon ve oyunlarıda kasmıyor ama birde şu yanından bakın iPhone 3Gs 600 Mhz hızında işlemci ve 128 Mb lık bir Ram e sahip ve Gpu yu sorarsanız N8 in Gpu su iPhone 4ünkünden bile güçlü, N8 680 Mhz ki bu düşürülmüş hali ve 256 Mb ram e sahip ve gpu yu yukarıda yazdım biraz araştırısanız görürsünüz. Peki biraz düşünün bu potansiyeli yüksek N8 neden iPhone 3Gs den güçsüz gibi olsun ki bunun tek sebebi S^3 ve bunun düzeltilmesi ve Optimizasyon çok yakınlaşgı ve İnşallah düzelicek sistem ve N8 deki bu potansiyel ortaya çıkıcak. İphone nin iOs u kadar güçlü bir Optimizasyon olursa Symbian İşletim Sistemi oyunları çok iyi bir şekilde oynatıcak ve iPhonedikihden daha akıcı oyunlar oynayacaz İnşallah :) Boş yere amiral gemisi denmiyor demekki adamlar birşey düşünüyor. (bu dediklerim güm S^3 cihazlar için geçerlidir.) İNŞALLAH Yaza doğru Nokia coşacak !!! :) Hadi bakalım Hayırlısıyla Şu Pr 2.0 bir gelsinde Yaz güncellemesi denen diğer bir güncellemeyle işler tam yerine oturacal İnşallah :) Bu çıkan N8-01 haberleri yalan çünkü nokia rami 1gb yaparsa demekki çıtayı yükseklere taşıyack ama burada 1 ghz işlemciyle 1 gb ram uyuşmuyor işlemci en az çift çekirdekli yeni mobil cpu lardan olucakki 1 gb ram işe yarasın. Piyasaya baksanıza Symbian işletim sistemi olarak 100-130 mb arasında ram kullanıyor. 1024 den çıkart bu rakamı 900 mb civarında ortalama ram kalıyor ve bir oyun taş çatlasa 100 mb ram kullandı diyelim peki geriye klan 800 mb ne için ? Daha fazla uygulamayı bir arada açmak için mi ? Peki 1 ghz lik işlemci ile kalan 800 mb de 10 tane Hd oyun açtığınızı düşünsenize ... Telefon elinizde ateş topu olur yanar 1 ghz lik işlemci ile 1 gb ram çok ama çok saçma böyle bir telefon olsada çok yüksek çıtalı olmayacak... En azından 1 gb rami değilde 512 mb rami olr ve en düşük 1 ghz rami olur. Çünkü 2011 sonlarına doğru Nokia bir güncelleme ild N8-01 leri Windows a geçirecek ve bunun içide en az böyle bir sistem özellikleri olmalı ki Nokia nın umutları boşa benim düşüncem yani nokia 7 ayda amiral gemisi değiştiriyorsa kimse nokia ya artık güvenmez düşüncesine sahip bir sürü kişi olduğu için ve nokia nın bu ilgisizliği gamsızlığı sorumsuzluğu para gözlülüğü karşısında çok düşük satış rakamları olcak ve umutları kırılacak. Ve benim duam eğer nokia bizi yarıyolda bırakırsa Allah onları bildiği gibi yapsın bu kadar da paragözlülük olmaz ya Apple akıllı telefona nokiadan önce adım attı adamların 4 tane akıllı telefonu var nokia sadece bir yıl içerisinde 10 tane akıllı telefon üretmeye çalışıyor bu para kazanma çabası neye ya ? İnsanlar artık okuyor biliyor Nokia hala herkesi cahil ve telefon üst model deyince iyi olduklarını düşündüklerini sanıuor ama çok yanılıyorlar..............

Starsley

Bendede kasıyor. Açıkçası...

Devildare66

Üye
aynen ya.. bugün 12 nisan londrada konferans var türkiye saatiyle saat 8:00 da konferansın 2. kısmıymış heralde.. bugün acaba ne değişicek.. bişey değişmezse de artık slogan vardı ya hani yeni nokia n8 sen onunla ne yapıcaksın? arsada paramparça edip youtube koyucam!

vito andolini

vito andolini

Üye
kasmıyo diyenler palavra atyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...