Herkesin ortak sıkıntısı olan 5800 kulaklık sesinin azlığının bi kaç çözümü buyurun...

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel bir çözüm kardeşim bu

varyou

varyou

Üye
arkadaşlar saçmalamayin ses kalitesi ve yüksekliği farklı şeyler. Kendi kulaklığında kalite yapar ama ses yapmaz çünkü telin ses oranları kısık kulaklık modunda. Ses sisteminin kendinde zaten ses kartı var onda yüksek ve kalite yapması bu yüzden. Hem ses hem kalite istiyorsanız kulaklıkta en iyisi N73 abi. Ah nasıl satıp N97 aldım yaaa baba tel o ya

sefaturut

Üye
Arkadaşlar ben telefonu aldığımda kulaklığın yanında 1 paket vardı kulaklık kafalıkları vardı içinde ilkten açmadım kulaklığı taktım kulaklık berbat kulağımdan düşüyo ses çıkmıyor telefon zaten yağlı ellerim terliyor 3 hafta sonra paekti açtım küçük kafalığı bi taktım ona kulağıma tam oturdu seste muhteşem oldu sizinde denemenizi tavsiye ederim.

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
teşekkürler paylaşım için

xxdama

xxdama

Üye
hacı : ekolayzere gidin bas güçlendiriciyi seçin. Sonra bas güçlendiricinin üzerindeyken düzenleye basıp hepsini en üste çıkarın geri diyin. Biraz etkisi oluyo. Bide sesin az çıkmasının diğer sebebi(kulaklıksız müzik dinlerken)telefonun arka kapağının hoparlör yerinin dar olması. Yani arka kapakta 2 tane hoparlör yeri warya işte anlar küçük. İnanmayan bi kapak takılıyken müzik dinlesin. Bide kapağı çıkarıp müzik dinlesin. Aradaki fark çok .. Deneyin we görün

Razor199310

Razor199310

Üye
Bu telefonu 2+1 e takarken korkmuştum ama icat sağlam

*-king-*

*-king-*

Üye
teşekkürler

pasha14

pasha14

Üye
Telefonun kendi kutusu ile gelen kulaklık gayet yeterli ve temiz bir ses veriyor zaten. Hala siz kulaklığın sesinden şikayetçisiniz kulaklığı jack çıkışına iyice yerleştirdiğnize emin olun aynı sorunu bir kaç kez bende yaşadım. Ekolayzır doğru şekilde ayarlanırsa kulaklıklardan alınacak ses gayet güzel. Ayrıca kulaklıkların sesi ikisini birden takınca dış dünya ile bağlantınızı kesiyor sesin kısık çıkmasının sebebide Nokia'nın aldığı önlemlerden birisi...

emre_alper

emre_alper

Üye
Ben sesinden gayet memnunum kulaklık iii olsun yeter.

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
teşekkürler

5800_xpress_M

Üye
teşekkürler

rcelesa

rcelesa

Üye
nokia 5800 ilk satış yaptığı paket içindeki kulaklık modelinde bu dahada belliydi ki kulaklıkların çoğu bozuk çıktı daha sonra yassı kablolu kulak içi kulaklığı pakete ekledi ve biraz düzeltti sanırım. bu arada fikrin ve paylaşımın çok güzel dostum. tebrik ederim.

xxdama

xxdama

Üye
:locked:

melevolin

melevolin

Üye
çok saol Kardeş

candost38tr

candost38tr

Üye
arkadaslar samsungun kulak ıcı kulaklıgı vardı bıde nokıanın kendı orjınal kulaklıgı vardı ıkısı arasında kıyaslama yaptım orjınal kulaklıgını cope attım samsungun kulaklıgından muthıs ses cıkıyor oyle bır bas verıyor ve net bır ses verıyorkı tavsıye ederım

ask_okatan

ask_okatan

Üye
bilgiler için teşekküler baskan dikkate deger şeyler

KırcalıHolding

Üye
arkadaşlar kulaklıkla dinlerken alon mp3 le dinleyin normal kulaklıksız dinlerken powermp3 prosuyla dinleyin kaliteyi görün

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
ya ben acayip dandik mp3 kulklığını takıyom sanki hoperlor nokinanı kulaklıgı takıym ses yok

---------- Eklendi @ 23:46:58 ---------- Yazıldı @ 23:44:46 ----------

la nokşa yaktın beni başka kulaklık almasan başka çözum yokmuuuu

---------- Eklendi @ 23:47:37 ---------- Yazıldı @ 23:46:58 ----------

ustelik sterio genişletmeyi açınca daha az ses geliyo