jöly
Üye
Herkese selammmm...
selam maxicep ailesi...bugün tesadüfen nette bişi ararken buraya tıklamışım...bazı eski konulara göz attım...unutulmamak hala hatırlanmak çok güzel..ousahin e özellikle teşekkür ediyorum unutmamış beni...
ben maxicepten 2 kere ayrıldım ve son ayrılışımdan sonra bir daha girmedim..forum sitesiyle ilk karşılaşmam bu siteydi...
tofy kardeşimin eşi olur onun sayesinde gimiştim...tofymm çalıştığı için çok fazla nete giremiyor..
haberci necmettin abimle hala faceden görüşüyorum...
msw mesut o da hala görüştüğüm dostlarımdan...
power ercan kardeşim o hala benim canım...
dreamboy&dreamgirls benim canlarım hala görüşüyorum...
defectorum canım muratım son zamanlarda kayıp kendisine ulaşamıyorum...onla dostluğum hiç bozulmadı...
cepix sercanım onu çok özledim uzun zamandır görmüyorum..
ve daha pek çok isim...
ousahin bana mesaj göndermiş girip selam vermek istedim..ama üzüldüğüm konu da oldu...hiç tanımadığım bir nick bana küfür mesajı yollamış çok üzüldüm...
neyse...
eski dostlara selam vermek istedim...maxicep bayaa gelişmiş...bu gelişimin devamını dilerim...
sağlıcakla kalın..
--------------- Ekleme ---------------
ve caine im...onu unutmak olmaz...janem kankammmm hala çok iyi dostum...
ben maxicepten 2 kere ayrıldım ve son ayrılışımdan sonra bir daha girmedim..forum sitesiyle ilk karşılaşmam bu siteydi...
tofy kardeşimin eşi olur onun sayesinde gimiştim...tofymm çalıştığı için çok fazla nete giremiyor..
haberci necmettin abimle hala faceden görüşüyorum...
msw mesut o da hala görüştüğüm dostlarımdan...
power ercan kardeşim o hala benim canım...
dreamboy&dreamgirls benim canlarım hala görüşüyorum...
defectorum canım muratım son zamanlarda kayıp kendisine ulaşamıyorum...onla dostluğum hiç bozulmadı...
cepix sercanım onu çok özledim uzun zamandır görmüyorum..
ve daha pek çok isim...
ousahin bana mesaj göndermiş girip selam vermek istedim..ama üzüldüğüm konu da oldu...hiç tanımadığım bir nick bana küfür mesajı yollamış çok üzüldüm...
neyse...
eski dostlara selam vermek istedim...maxicep bayaa gelişmiş...bu gelişimin devamını dilerim...
sağlıcakla kalın..
--------------- Ekleme ---------------
ve caine im...onu unutmak olmaz...janem kankammmm hala çok iyi dostum...