herkese 1 dakikasını bana ayırabilir mi ? birazcık hatırım varsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer gerçekten sevdiysen,yapına ve kişiliğine bağlı olarak,şu yukarıda yazılanlar ve gerçek hayatında sana söylenenlerin hepsi sana vız gelir vız geçer.Unutmalısın,boşver gitsin,zaten değmezmiş gibi kelimeler çok boş gelir seven insana.
Sen kendi içinde yaşamalı ve halletmelisin herşeyi...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ara küfür et kapat ... Sonra tekrar ara yine küfür et kapat ...

onu yaparsa ne kadar deger verdıgını hatırlatır kıza..aklımdan hıc cıkmıyorsun onun ıcın dayanadım aradım küfrettım
aslında senın sevıyene ındım..
bence komıkce bır durum..en büyük tokat susmaktır bazen

Perfect!

Üye

hemşiremizde geldiğine göre doğrudur

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sevgili bu, sevmiş çocuk pat diye sevgisini yok edecek değil ya ...
Sen ara kardeşim küfret dümdüz git rahatlarsn ... Karşı tarafı ağlatana kadar devam et

aLone

Üye
    Konu Sahibi

evet evet haklısın . bende artık öyle yapmayı planlıyorum.çok teşekkür ederim yorumun için
kardesım msn ım var sende onlıne ol konusalım orda uzun uzun
tamam kardeşim girdiğimnde konuşalım

çok güzel yazmışın çok teşekkür ederim . evet dediklerinin hepsi doğru.kurtulmuşum ben demek ki böyle insanla 2 yıl nasıl beraber olmuşum onu anlamadım kendime kızıyorum.ailem arkadaşlarım ve maxicep yeter bana çok teşekkür ederim tekrardan

--------------- Ekleme ---------------

ya aslında boş gelmiyo çünkü ilk acı değil ondan gelen ayrılığa alışkınım ama gidip başka birine koşması koydu

yok hacı .... kalkar
güzel yöntem gizliden yap bide

aynen mutlu olduğumu öğrenince çıldırsın
hemşiremizde geldiğine göre doğrudur

Sevgili bu, sevmiş çocuk pat diye sevgisini yok edecek değil ya ...
Sen ara kardeşim küfret dümdüz git rahatlarsn ... Karşı tarafı ağlatana kadar devam et

Abi o kıskandırmak için yapıyordur be sen kendine dikkat et gün gelir hesap döner

Samsunspor

Emekli Yönetici
1 haftada aşkımLı canımLı oLunmaz Ömer kardeş . O iş taa senLeyken başLamış .. KurtuLdum de geç ..
YaLnız kaLıp tutuşunca etekLer , sahibine döner tüm köpekLer .. O zaman da yüzüne 1 tükür senden mutLusu oLmaz kardeş , geçmiş oLsun

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ayrılmışlar.çocuk vurmuş tekmeyi buna köpek geri gelirse çok güzel intikam alıcam

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Olm şimdi çıkma teklifi et sensiz yapamıyorum de sonra şeyi bas yolla

aLone

Üye
    Konu Sahibi
kabul etmez ki hem sms yok la olsa çekerdim ayar

aLσηє;2520827' Alıntı:
ayrılmışlar.çocuk vurmuş tekmeyi buna köpek geri gelirse çok güzel intikam alıcam

süper olmuş ohhhhh görsün gününü. Hiç oralı bile olma o senin ayağına tıpış tıpış gelene kadar. Sen cool takıl Gez toz keyfine bak. Çok canın çekerse marketlerde kaşarın kilosu bazen indirime giriyor

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Vay Peri Kızı na bak
Yaw abla bana nasıl anlatıyorsun burda nasıl

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ah ah doğru insanı bulduk da bir gelse

karsındakı nekadar yanlıs kısı ,karaktersız olsa da bırseyler yasamıssın ..ayrıldıktan sonra [ kötü bır sekılde ayrılsan dahi]
arkasından kötü konusulmasına ızın vermemen gerek bence erkek olarak ,sen ne kadar küfretsende baskalarına yansıtmaman gereklı kanaatındeyım..

Revengeful

Emekli Yönetici
Salla boşver kafaya takma kendine hemen birini bulmuşsa gereksiz bir insanmış demekki...
Tutulacak daha çok balık var

Praetor

Emekli Yönetici
Dövelim çocuğu?..
Kordondan atarız denize...
İstersen kıza da güzel bir ayar çekeriz...
Yamuk yapmak neymiş görsün kardeşimize... Yamulmak suretiyle...

Seni öldürmeyen acı güçlü kılar.
Koy cebine tecrübeni, tak koluna yeni geleni

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Dövmeyelim ketiye verelim onu adam eder o
Bir daha hiçbir kıza bakamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...