Herkes yazsın OKUMASAYDINIZ NE OLURDUNUZ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Herkes yazsın OKUMASAYDINIZ NE OLURDUNUZ?
Hadi arkadaşlar yazın bakalım okumasaydınız ne olurdunuz ??

Başlıorum: ben mafya babası olurdum :pro:

TURKISH POWER

Üye
ben Pc tükkanı acardım bide cd felan ıste:sn:

TURKISH POWER

Üye
o zaaman Maslak ATATÜRK oto sanayıde özel bi dükkan acarım...Modifiye üzerine:coold:

mservank

mservank

Üye
ben de herhalde internet kafe veya bilgisayar satan ilgili şeyler satan yer açardım

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
bende hep internet kafe açmayı istemişimdir ;)

bide otobüs yada tır şoförüü ;);) :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Siyasetçi olurdum. Zaten siyasetçi olmak için okumaya gerek yok, okumayan adam daha rahat siyasetçi oluyor.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
bar işletirdim ben heralde

worldcild

Üye
bnde panjurcu olurdum:D zaten panjurcuyumda yani eskşi mesleğim..şimdi okumaya calısıom işte
:)

elmyra

Üye
ben kesin dantel, işleme ve elişleri yapıp satan biri olurdum bir yerin sahibi yada calışanı olurdum ayrıca ben pc işinde calışmıyorum ama kankamın pc ve santralllerle ilgili dükkanı var gidip zaten kurulumlara bakıma falan yardımcı oluyorum öyle bir hayalim yok yaniiii

zetes

Üye
ban hiç olmamayı yelarim

researcher

Üye
bilet satmak isterdim...

TURKISH POWER

Üye
gs tiribününde AMİGO olurdum :ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
okumasaydım, şu an evlenmiş, kucağında bebeğiyle akşam kocasının işten gelmesini bekleyen, ev işi, çocuk bakımı, gezmek gibi işlerle uğraşan ve bu durumdan acayip sıkılan biri olurdum herhalde... :P:bilmem:

kurt bey

kurt bey

Üye
ben kaldırım mühendisi olurdum :)
anlamadığım okuması yazması olmayanlar nası bilgisayarcılık yada bar işletmeciliği yapar. uydurmada olsa biras destekli olsun. ben bilgisayar teknikeriyim 5 yıl okulunu okudum bu işin. açıkcası bilgisayarcı olurdum diyen arkdaşlara alındım bu kadar ucuz bi meslekmiki bizimki?

TURKISH POWER

Üye
ne kadar sacma konusmussun...Kadıkoyde bı dolas ıstersen...Pc dukkanı sahıbı olanlar var ama okumamıslar...buna ne diycen ?

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
ben kaldırım mühendisi olurdum :)
anlamadığım okuması yazması olmayanlar nası bilgisayarcılık yada bar işletmeciliği yapar. uydurmada olsa biras destekli olsun. ben bilgisayar teknikeriyim 5 yıl okulunu okudum bu işin. açıkcası bilgisayarcı olurdum diyen arkdaşlara alındım bu kadar ucuz bi meslekmiki bizimki?
dostum sence cd dükkanı açanların hangi biri bilgisayar mühendisliği falan okumuştur Allah aşkına yaa

( belki cd'ci dükkanı olan arkadaşlar warsa sakın alınmasınlar )

odio

odio

Üye
ben okumasaydım ya kuaför yada falcı olurdum ikisinden de müşteri eksik olmuyo(özellikle biz bayanlar ):ehe

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
falcılık günah yauuwww

kuaför ol bence ;) :)

ben wazgeçtim taksi şogörü olurdum yada okul serviscisi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt