virus19 Üye Arkadaşlar bu font değiştirme olayı nasıl oluyor ifont indirdim ama çözemedim bir türlü...
ysatxE Üye [/URL] Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaren_dede Üye virus19' Alıntı: Arkadaşlar bu font değiştirme olayı nasıl oluyor ifont indirdim ama çözemedim bir türlü... Genişletmek için tıkla ... ben myfont kullaniyorum kulanimi basit deneyebilirsin
virus19' Alıntı: Arkadaşlar bu font değiştirme olayı nasıl oluyor ifont indirdim ama çözemedim bir türlü... Genişletmek için tıkla ... ben myfont kullaniyorum kulanimi basit deneyebilirsin
tarık_07 Üye yaren_dede' Alıntı: ben myfont kullaniyorum kulanimi basit deneyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Bu font değiştirme işlerinde telefon çöküyo ya. Sorunsuz kullanan varmı hiç? Mesela s3 s4 yazı fontunu?
yaren_dede' Alıntı: ben myfont kullaniyorum kulanimi basit deneyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Bu font değiştirme işlerinde telefon çöküyo ya. Sorunsuz kullanan varmı hiç? Mesela s3 s4 yazı fontunu?
yaren_dede Üye tarık_07' Alıntı: Bu font değiştirme işlerinde telefo çöküyo ya. Sorunsuz kullanan varmı hiç? Mesela s3 s4 yazı fontunu? Genişletmek için tıkla ... valla s4 mini kullaniyorum sorun cikmadi ama garantide vermiyim.
tarık_07' Alıntı: Bu font değiştirme işlerinde telefo çöküyo ya. Sorunsuz kullanan varmı hiç? Mesela s3 s4 yazı fontunu? Genişletmek için tıkla ... valla s4 mini kullaniyorum sorun cikmadi ama garantide vermiyim.
Invoke Üye tarık_07' Alıntı: Bu font değiştirme işlerinde telefon çöküyo ya. Sorunsuz kullanan varmı hiç? Mesela s3 s4 yazı fontunu? Genişletmek için tıkla ... Cihaz rootlu mu?
tarık_07' Alıntı: Bu font değiştirme işlerinde telefon çöküyo ya. Sorunsuz kullanan varmı hiç? Mesela s3 s4 yazı fontunu? Genişletmek için tıkla ... Cihaz rootlu mu?
tarık_07 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Cihaz rootlu mu? Genişletmek için tıkla ... Galaxy wonder : Root + Cm9 + Hursky rev10 kernel. :-)
-qarapapaq-' Alıntı: Cihaz rootlu mu? Genişletmek için tıkla ... Galaxy wonder : Root + Cm9 + Hursky rev10 kernel. :-)
Invoke Üye tarık_07' Alıntı: Rootlu tabi canım. :-) Genişletmek için tıkla ... Aradığın fontu bul. system/fonts yoluna kopyala/taşı. Restart.
tarık_07' Alıntı: Rootlu tabi canım. :-) Genişletmek için tıkla ... Aradığın fontu bul. system/fonts yoluna kopyala/taşı. Restart.
yaren_dede Üye -qarapapaq-' Alıntı: Cihaz rootlu mu? Genişletmek için tıkla ... samsunglarda root geremiyor bildigim kadariyla myfont uygulamasinda
-qarapapaq-' Alıntı: Cihaz rootlu mu? Genişletmek için tıkla ... samsunglarda root geremiyor bildigim kadariyla myfont uygulamasinda
Invoke Üye yaren_dede' Alıntı: samsunglarda root geremiyor bildigim kadariyla myfont uygulamasinda Genişletmek için tıkla ... Sorun oluyormuş.
yaren_dede' Alıntı: samsunglarda root geremiyor bildigim kadariyla myfont uygulamasinda Genişletmek için tıkla ... Sorun oluyormuş.
virus19 Üye yaren_dede' Alıntı: ben myfont kullaniyorum kulanimi basit deneyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Myfont işime yaradı teşekkür ederim
yaren_dede' Alıntı: ben myfont kullaniyorum kulanimi basit deneyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Myfont işime yaradı teşekkür ederim
hikmet366 Üye AnıL-D' Alıntı: temaya ait Genişletmek için tıkla ... Tapatalik simgeyi nasil yaptin ne ayari o
Anil-D Üye hikmet366' Alıntı: Tapatalik simgeyi nasil yaptin ne ayari o Genişletmek için tıkla ... tapatalktan gonderince resim öyle oluyor
hikmet366' Alıntı: Tapatalik simgeyi nasil yaptin ne ayari o Genişletmek için tıkla ... tapatalktan gonderince resim öyle oluyor