smh60 Üye FeLonieS' Alıntı: Discovery'den mi bu görüntü hocam. Genişletmek için tıkla ... Evet legend rom v3 :-)
FeLonieS' Alıntı: Discovery'den mi bu görüntü hocam. Genişletmek için tıkla ... Evet legend rom v3 :-)
yaren_dede Üye mürteza16' Alıntı: Rom mu yükledin? Genişletmek için tıkla ... Yok xposed modulleri ile biraz degisiklik yaptim.
mürteza16' Alıntı: Rom mu yükledin? Genişletmek için tıkla ... Yok xposed modulleri ile biraz degisiklik yaptim.
mürteza16 Üye yaren_dede' Alıntı: Yok xposed modulleri ile biraz degisiklik yaptim. Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuş
yaren_dede' Alıntı: Yok xposed modulleri ile biraz degisiklik yaptim. Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuş
yaren_dede Üye mürteza16' Alıntı: Güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum bildirim barini eklemeyi unutmusum
mürteza16' Alıntı: Güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum bildirim barini eklemeyi unutmusum
mürteza16 Üye yaren_dede' Alıntı: Eyvallah dostum bildirim barini eklemeyi unutmusum Genişletmek için tıkla ... yaza bende s4 mini alabilirim. O zaman bende biraz bir şeyler yapıcam.
yaren_dede' Alıntı: Eyvallah dostum bildirim barini eklemeyi unutmusum Genişletmek için tıkla ... yaza bende s4 mini alabilirim. O zaman bende biraz bir şeyler yapıcam.
KayraBey Üye Touchwiz UX Rom Telefon safkan Ace Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
FeLonieS Üye Dede' Alıntı: Touchwiz UX Rom Telefon safkan Ace Genişletmek için tıkla ... Dedecim harika olmuş.
valeron Üye Türe' Alıntı: Nihayet Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kısayollar widgeti acaba adı nedir??
Türe' Alıntı: Nihayet Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kısayollar widgeti acaba adı nedir??