Joker Emekli Yönetici Asabi Geliştirici' Alıntı: hava durumu widgetinin adı ne? Genişletmek için tıkla ... Bu arkadaşımızın konusundaki widget. Htc One Clock Widget! - MaxiCep
Asabi Geliştirici' Alıntı: hava durumu widgetinin adı ne? Genişletmek için tıkla ... Bu arkadaşımızın konusundaki widget. Htc One Clock Widget! - MaxiCep
GökhanERMCLR Üye AnıL-D' Alıntı: sen onu müzeye versene ya Genişletmek için tıkla ... acımasızca olmadımı ---------------------------------------------------------------------- Bizde biraz sade takılalım dedik şimdilik..
AnıL-D' Alıntı: sen onu müzeye versene ya Genişletmek için tıkla ... acımasızca olmadımı ---------------------------------------------------------------------- Bizde biraz sade takılalım dedik şimdilik..
Anil-D Üye GökhanERMCLR' Alıntı: acımasızca olmadımı ---------------------------------------------------------------------- Bizde biraz sade takılalım dedik şimdilik.. Genişletmek için tıkla ... Dedem şaka babında söyledıgımı anlamıştır
GökhanERMCLR' Alıntı: acımasızca olmadımı ---------------------------------------------------------------------- Bizde biraz sade takılalım dedik şimdilik.. Genişletmek için tıkla ... Dedem şaka babında söyledıgımı anlamıştır
yaren_dede Üye AnıL-D' Alıntı: Dedem şaka babında söyledıgımı anlamıştır Genişletmek için tıkla ... sakaci seni cumlenin sonuna smile koysaydin herkes anlayabilirdi saka yaptigini
AnıL-D' Alıntı: Dedem şaka babında söyledıgımı anlamıştır Genişletmek için tıkla ... sakaci seni cumlenin sonuna smile koysaydin herkes anlayabilirdi saka yaptigini
Joker Emekli Yönetici Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Anil-D Üye FeLonieS' Alıntı: Buna benim telefondan biraz sade. S3 mini cm 11 Genişletmek için tıkla ... yakışır kardeşime bende gelince cmye geçicems4 icin cm rom yok diyolar doğrumu Joker' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sade ama hoş ve güzel olmuş rommu stockmu?yeni telefonun hayırlı olsun cm güzel olmuş
FeLonieS' Alıntı: Buna benim telefondan biraz sade. S3 mini cm 11 Genişletmek için tıkla ... yakışır kardeşime bende gelince cmye geçicems4 icin cm rom yok diyolar doğrumu Joker' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sade ama hoş ve güzel olmuş rommu stockmu?yeni telefonun hayırlı olsun cm güzel olmuş
Joker Emekli Yönetici AnıL-D' Alıntı: yakışır kardeşime bende gelince cmye geçicems4 icin cm rom yok diyolar doğrumu sade ama hoş ve güzel olmuş rommu stockmu? Genişletmek için tıkla ... Stock.Launcher kullanıyorum.
AnıL-D' Alıntı: yakışır kardeşime bende gelince cmye geçicems4 icin cm rom yok diyolar doğrumu sade ama hoş ve güzel olmuş rommu stockmu? Genişletmek için tıkla ... Stock.Launcher kullanıyorum.
Anil-D Üye Joker' Alıntı: Stock.Launcher kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... sarj göstergesi nasıl degiştirdin peki ?
Joker' Alıntı: Stock.Launcher kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... sarj göstergesi nasıl degiştirdin peki ?
Joker Emekli Yönetici AnıL-D' Alıntı: sarj göstergesi nasıl degiştirdin peki ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu launcheri kullan.Bildirim çubuğunu değiştirmiyor.Sadece stock olanı gizliyor ve kendi bildirim çubuğunu kullanıyor.
AnıL-D' Alıntı: sarj göstergesi nasıl degiştirdin peki ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu launcheri kullan.Bildirim çubuğunu değiştirmiyor.Sadece stock olanı gizliyor ve kendi bildirim çubuğunu kullanıyor.
Anil-D Üye Joker' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu launcheri kullan.Bildirim çubuğunu değiştirmiyor.Sadece stock olanı gizliyor ve kendi bildirim çubuğunu kullanıyor. Genişletmek için tıkla ... Saol
Joker' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu launcheri kullan.Bildirim çubuğunu değiştirmiyor.Sadece stock olanı gizliyor ve kendi bildirim çubuğunu kullanıyor. Genişletmek için tıkla ... Saol