Invoke Üye yakupb03' Alıntı: Status bar akar diyorsun :-) Genişletmek için tıkla ... Yok yav, stock cm durum çubuğu, burada akanlar, Z ultra launcherı ve media apps >> cm 10.2de
yakupb03' Alıntı: Status bar akar diyorsun :-) Genişletmek için tıkla ... Yok yav, stock cm durum çubuğu, burada akanlar, Z ultra launcherı ve media apps >> cm 10.2de
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yok yav, stock cm durum çubuğu, burada akanlar, Z ultra launcherı ve media apps >> cm 10.2de Genişletmek için tıkla ... Önce bilgisayar almam lazım hoca 3 bini oraya vereceğim onun için sallamyrm telefonu artık çok. :-P
-qarapapaq-' Alıntı: Yok yav, stock cm durum çubuğu, burada akanlar, Z ultra launcherı ve media apps >> cm 10.2de Genişletmek için tıkla ... Önce bilgisayar almam lazım hoca 3 bini oraya vereceğim onun için sallamyrm telefonu artık çok. :-P
Invoke Üye yakupb03' Alıntı: Önce bilgisayar almam lazım hoca 3 bini oraya vereceğim onun için sallamyrm telefonu artık çok. :-P Genişletmek için tıkla ... İyi yapıyorsun valla, telefon iş görüyorsa yeterli bence çok şişirmenin anlamı yok. Ama 3k da çok para
yakupb03' Alıntı: Önce bilgisayar almam lazım hoca 3 bini oraya vereceğim onun için sallamyrm telefonu artık çok. :-P Genişletmek için tıkla ... İyi yapıyorsun valla, telefon iş görüyorsa yeterli bence çok şişirmenin anlamı yok. Ama 3k da çok para
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: İyi yapıyorsun valla, telefon iş görüyorsa yeterli bence çok şişirmenin anlamı yok. Ama 3k da çok para Genişletmek için tıkla ... 3 k evet :-( zor olacak ama napalm bu 2. Pc diğeri 7 yıl götürdü ki artık kernel flaşlaymaz oldum cihaz pert :-P 7 yılda bunun gideri olsun istiyorum :-)
-qarapapaq-' Alıntı: İyi yapıyorsun valla, telefon iş görüyorsa yeterli bence çok şişirmenin anlamı yok. Ama 3k da çok para Genişletmek için tıkla ... 3 k evet :-( zor olacak ama napalm bu 2. Pc diğeri 7 yıl götürdü ki artık kernel flaşlaymaz oldum cihaz pert :-P 7 yılda bunun gideri olsun istiyorum :-)
yakupb03 Üye Ama Z alacağım hemen pc yi alayım belki ertesi gün haberdar ederim çünkü Z1i sevmedim şahsen :-(
emreli01 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Duvar kagidi please ) Son düzenleme: 23 Ara 2013
Invoke Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 2160x1920 Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
emreli01 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 2160x1920 Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler
-qarapapaq-' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 2160x1920 Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ne demek Genişletmek için tıkla ... Ben seni niye etiketleyemym hacı ya :-)
Invoke Üye yakupb03' Alıntı: Kilit ekranın'daki hatunu atar misin :-) Genişletmek için tıkla ... Al, burda bi milyon tane var o hatundan =P Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yakupb03' Alıntı: Kilit ekranın'daki hatunu atar misin :-) Genişletmek için tıkla ... Al, burda bi milyon tane var o hatundan =P Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Al, burda bi milyon tane var o hatundan =P Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bir de baktım resme avril mi diye :-P demek ki oymuş :-)
-qarapapaq-' Alıntı: Al, burda bi milyon tane var o hatundan =P Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bir de baktım resme avril mi diye :-P demek ki oymuş :-)