sh3wc4t Üye YILMAZBY' Alıntı: GALAXY S II 4.0.3 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu hangi launcher dostum?
YILMAZBY' Alıntı: GALAXY S II 4.0.3 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu hangi launcher dostum?
aslan0 Üye yakupb03' Alıntı: O rom 4.4.2 hocam ;-) Genişletmek için tıkla ... statüs bar on numara romu bilememde
yakupb03' Alıntı: O rom 4.4.2 hocam ;-) Genişletmek için tıkla ... statüs bar on numara romu bilememde
YILMAZBY Üye hikmet366' Alıntı: launcer nedir Genişletmek için tıkla ... Nova Launcher ile zooper widget kullanıyorum
hikmet366' Alıntı: launcer nedir Genişletmek için tıkla ... Nova Launcher ile zooper widget kullanıyorum
gocadayi Üye benden derleme Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benden derleme Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sampam Üye m5c4' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bende de discovery var nasıl bu arayüz(temayı) yaptın ?
m5c4 Üye sampam' Alıntı: bende de discovery var nasıl bu arayüz(temayı) yaptın ? Genişletmek için tıkla ... Ben kendim telefonun orijinal android temasini editleyip yine bu siteden bir konuda MeeGo-Symbian Belle karisik iconlari vardi onlardan alipta yaptim
sampam' Alıntı: bende de discovery var nasıl bu arayüz(temayı) yaptın ? Genişletmek için tıkla ... Ben kendim telefonun orijinal android temasini editleyip yine bu siteden bir konuda MeeGo-Symbian Belle karisik iconlari vardi onlardan alipta yaptim
sampam Üye m5c4' Alıntı: Ben kendim telefonun orijinal android temasini editleyip yine bu siteden bir konuda MeeGo-Symbian Belle karisik iconlari vardi onlardan alipta yaptim Genişletmek için tıkla ... kardes ben nası yapıcam onu ?
m5c4' Alıntı: Ben kendim telefonun orijinal android temasini editleyip yine bu siteden bir konuda MeeGo-Symbian Belle karisik iconlari vardi onlardan alipta yaptim Genişletmek için tıkla ... kardes ben nası yapıcam onu ?