yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bu değil ki hacı =P wallbase yükleyin road yazıp aratın bulursunuz canlı şeyler Genişletmek için tıkla ... o zaman bu :-)
-qarapapaq-' Alıntı: Bu değil ki hacı =P wallbase yükleyin road yazıp aratın bulursunuz canlı şeyler Genişletmek için tıkla ... o zaman bu :-)
Invoke Üye yakupb03' Alıntı: o zaman bu :-) Genişletmek için tıkla ... Evet, bu. Özele bir bak @yakupb03
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Oluyordur... Genişletmek için tıkla ... Dün akşam verdim ama oldu mu bilmiyorum umarım olmuştur :-)
-qarapapaq-' Alıntı: Oluyordur... Genişletmek için tıkla ... Dün akşam verdim ama oldu mu bilmiyorum umarım olmuştur :-)
Invoke Üye yakupb03' Alıntı: Dün akşam verdim ama oldu mu bilmiyorum umarım olmuştur :-) Genişletmek için tıkla ... Olmuştur olmuştur... özele bak özele
yakupb03' Alıntı: Dün akşam verdim ama oldu mu bilmiyorum umarım olmuştur :-) Genişletmek için tıkla ... Olmuştur olmuştur... özele bak özele
bnurullah Üye BLooD_ReG' Alıntı: Çok güzel duruyo r Genişletmek için tıkla ... TFS Shell pro bu işin sonu bence hepsinj denedim çok kolay ve kullanışlı
BLooD_ReG' Alıntı: Çok güzel duruyo r Genişletmek için tıkla ... TFS Shell pro bu işin sonu bence hepsinj denedim çok kolay ve kullanışlı
hikmet366 Üye YILMAZBY' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... launcer nedir
YILMAZBY' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... launcer nedir
yakupb03 Üye aslan0' Alıntı: sonunda yaptım Genişletmek için tıkla ... Xperia L meizu status bar ;-) ben sen görmüşsndur diye link atmamştm tekrar ;-)
aslan0' Alıntı: sonunda yaptım Genişletmek için tıkla ... Xperia L meizu status bar ;-) ben sen görmüşsndur diye link atmamştm tekrar ;-)
gss_adnan Üye hikmet366' Alıntı: launcer nedir Genişletmek için tıkla ... Bende merak ettim hangisi bu hocam
aslan0 Üye yakupb03' Alıntı: Xperia L meizu status bar ;-) ben sen görmüşsndur diye link atmamştm tekrar ;-) Genişletmek için tıkla ... orayı gördümde stock romda çalışmıyordu sen yine hangi romu yükledin bu statüs barda hoş duruyo bununda kopyası varmıdır :P buda yeni hali Son düzenleme: 15 Ara 2013
yakupb03' Alıntı: Xperia L meizu status bar ;-) ben sen görmüşsndur diye link atmamştm tekrar ;-) Genişletmek için tıkla ... orayı gördümde stock romda çalışmıyordu sen yine hangi romu yükledin bu statüs barda hoş duruyo bununda kopyası varmıdır :P buda yeni hali
yakupb03 Üye aslan0' Alıntı: orayı gördümde stock romda çalışmıyordu sen yine hangi romu yükledin bu statüs barda hoş duruyo bununda kopyası varmıdır :P buda yeni hali Genişletmek için tıkla ... O rom 4.4.2 hocam ;-)
aslan0' Alıntı: orayı gördümde stock romda çalışmıyordu sen yine hangi romu yükledin bu statüs barda hoş duruyo bununda kopyası varmıdır :P buda yeni hali Genişletmek için tıkla ... O rom 4.4.2 hocam ;-)