mert5 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Çok iyi bence. Herşey yerli yerinde. Genişletmek için tıkla ... ben tasarima asiri duskunum ama sadelikte iyidir bazen
-qarapapaq-' Alıntı: Çok iyi bence. Herşey yerli yerinde. Genişletmek için tıkla ... ben tasarima asiri duskunum ama sadelikte iyidir bazen
Invoke Üye yakupb03' Alıntı: yeni rom up up :-) Genişletmek için tıkla ... Fontu değiştirmedin değil mi? Sonysketch dene bence.
yakupb03' Alıntı: yeni rom up up :-) Genişletmek için tıkla ... Fontu değiştirmedin değil mi? Sonysketch dene bence.
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Fontu değiştirmedin değil mi? Sonysketch dene bence. Genişletmek için tıkla ... Denemiştim hocam da facebokta falan sıkıntı oluyor. Sen yine de bir görüntü atar misin ? :-)
-qarapapaq-' Alıntı: Fontu değiştirmedin değil mi? Sonysketch dene bence. Genişletmek için tıkla ... Denemiştim hocam da facebokta falan sıkıntı oluyor. Sen yine de bir görüntü atar misin ? :-)
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Fontu değiştirmedin değil mi? Sonysketch dene bence. Genişletmek için tıkla ... Mükemmelmiş kaptan
-qarapapaq-' Alıntı: Fontu değiştirmedin değil mi? Sonysketch dene bence. Genişletmek için tıkla ... Mükemmelmiş kaptan
Invoke Üye yakupb03' Alıntı: Denemiştim hocam da facebokta falan sıkıntı oluyor. Sen yine de bir görüntü atar misin ? :-) Genişletmek için tıkla ... Üstteki görüntüde müzik çalardaki yazılar sonysketch işte Atayım yine de...
yakupb03' Alıntı: Denemiştim hocam da facebokta falan sıkıntı oluyor. Sen yine de bir görüntü atar misin ? :-) Genişletmek için tıkla ... Üstteki görüntüde müzik çalardaki yazılar sonysketch işte Atayım yine de...
yakupb03 Üye Hocam facebokta tüm karakterler tam çıkmıyor sıkıntı çekiyorum da aynı font mu bilmiyorum atda bakalım
Hocam facebokta tüm karakterler tam çıkmıyor sıkıntı çekiyorum da aynı font mu bilmiyorum atda bakalım
Invoke Üye İş görür mü? Nasıl bir görüntü istiyon yakupb03' Alıntı: Hocam facebokta tüm karakterler tam çıkmıyor sıkıntı çekiyorum da aynı font mu bilmiyorum atda bakalım Genişletmek için tıkla ... Ben de facebook yok hacı, bilemeyeceğim orasını Ama Türkçe karakter sıkıntım yok.
İş görür mü? Nasıl bir görüntü istiyon yakupb03' Alıntı: Hocam facebokta tüm karakterler tam çıkmıyor sıkıntı çekiyorum da aynı font mu bilmiyorum atda bakalım Genişletmek için tıkla ... Ben de facebook yok hacı, bilemeyeceğim orasını Ama Türkçe karakter sıkıntım yok.
mert5 Üye ozakin70' Alıntı: Bu haftaki ekran Genişletmek için tıkla ... haftalik mi degistiriyon )) ahah
ozakin70 Üye mert5' Alıntı: haftalik mi degistiriyon )) ahah Genişletmek için tıkla ... Ewt ya çabuk sıkılıyorum artık hazır arkaplanlarda sıkmaya başladı kendim çekiyorum fotoları
mert5' Alıntı: haftalik mi degistiriyon )) ahah Genişletmek için tıkla ... Ewt ya çabuk sıkılıyorum artık hazır arkaplanlarda sıkmaya başladı kendim çekiyorum fotoları
mert5 Üye ozakin70' Alıntı: Ewt ya çabuk sıkılıyorum artık hazır arkaplanlarda sıkmaya başladı kendim çekiyorum fotoları Genişletmek için tıkla ... zevklerin iyiymis bende durmadan rom degisiyorum hastalik var )))
ozakin70' Alıntı: Ewt ya çabuk sıkılıyorum artık hazır arkaplanlarda sıkmaya başladı kendim çekiyorum fotoları Genişletmek için tıkla ... zevklerin iyiymis bende durmadan rom degisiyorum hastalik var )))
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Tolga3521' Alıntı: Buda benim kilit ekranım Genişletmek için tıkla ... Ne bu istiyorum bunu
Tolga3521 Üye BLooD_ReG' Alıntı: Ne bu istiyorum bunu Genişletmek için tıkla ... widgetlocker lockscreen