Türe Üye LattAsdfasdf' Alıntı: Kilit ekrani ve ev ekranindaki wallpaperleri alabilmiyim lutfen :P Genişletmek için tıkla ... Malesef. Yaklaşık 10 ay önceki ss bunlar hem de eski cihazımdan. Ama Pattern Wallpapers a bakarsanız bunları bulabilirsiniz.
LattAsdfasdf' Alıntı: Kilit ekrani ve ev ekranindaki wallpaperleri alabilmiyim lutfen :P Genişletmek için tıkla ... Malesef. Yaklaşık 10 ay önceki ss bunlar hem de eski cihazımdan. Ama Pattern Wallpapers a bakarsanız bunları bulabilirsiniz.
LattAsdfasdf Üye Türe' Alıntı: Malesef. Yaklaşık 10 ay önceki ss bunlar hem de eski cihazımdan. Ama Pattern Wallpapers a bakarsanız bunları bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Tamam saolasın
Türe' Alıntı: Malesef. Yaklaşık 10 ay önceki ss bunlar hem de eski cihazımdan. Ama Pattern Wallpapers a bakarsanız bunları bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Tamam saolasın
snuriarslan Üye mertcan01' Alıntı: Bu yazilar yada bu nasil bi sistem ? Genişletmek için tıkla ... Simple Text kullanarak yapabilirsin
mertcan01' Alıntı: Bu yazilar yada bu nasil bi sistem ? Genişletmek için tıkla ... Simple Text kullanarak yapabilirsin
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Sadece ana ekran resimlerinizi ekleyiniz tüm ekran görüntülerini değil ayrıca tek bir posta ekleyiniz mesaj tekrarı yapmayınız ceza alırsınız. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar adminimizin uyarısını lütfen dikkate alalım.Sadece ana ekran görüntümüzü paylaşalım.
Nextman' Alıntı: Sadece ana ekran resimlerinizi ekleyiniz tüm ekran görüntülerini değil ayrıca tek bir posta ekleyiniz mesaj tekrarı yapmayınız ceza alırsınız. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar adminimizin uyarısını lütfen dikkate alalım.Sadece ana ekran görüntümüzü paylaşalım.
juristokrat Üye İlyas' Alıntı: Launcher mı bu? Genişletmek için tıkla ... Next launcher ve uccw ile harman tek başına launcher değil yani
İlyas' Alıntı: Launcher mı bu? Genişletmek için tıkla ... Next launcher ve uccw ile harman tek başına launcher değil yani
UpOneTR Üye juristokrat' Alıntı: Next launcher ve uccw ile harman tek başına launcher değil yani Genişletmek için tıkla ... ram ve sarj kullanımı nasıl çok guzel gorunuyo
juristokrat' Alıntı: Next launcher ve uccw ile harman tek başına launcher değil yani Genişletmek için tıkla ... ram ve sarj kullanımı nasıl çok guzel gorunuyo
virus19 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kutukak Üye YAPILIŞI : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız AMA GOOGLE NEXUS UYUMLU VE İNGİLİZCE. S4 E UYUMLU VE TURKCE OLARAK HAZIRLADIM AYRICA BİRAZ DEĞİŞİKLİK YAPTIM. BU HALE GELDİ BAYA GÜZEL OLDU...
YAPILIŞI : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız AMA GOOGLE NEXUS UYUMLU VE İNGİLİZCE. S4 E UYUMLU VE TURKCE OLARAK HAZIRLADIM AYRICA BİRAZ DEĞİŞİKLİK YAPTIM. BU HALE GELDİ BAYA GÜZEL OLDU...