Dejavuex Üye KordonCeLiL-dG-' Alıntı: Galaxy W -- Aynen Genişletmek için tıkla ... Kullandıklarını yazar mısın
KordonCeLiL-dG- Üye Dejavuex' Alıntı: Kullandıklarını yazar mısın Genişletmek için tıkla ... touchwiz 5 cm9 theme touchwiz launcher konu acacam bakarsınız
Dejavuex' Alıntı: Kullandıklarını yazar mısın Genişletmek için tıkla ... touchwiz 5 cm9 theme touchwiz launcher konu acacam bakarsınız
Fotistox Üye Dejavuex' Alıntı: Kullandıklarını yazar mısın Genişletmek için tıkla ... HTC widget'ının ismi ne?
Çamaçıkan Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Orjinal takılıyorum : Genişletmek için tıkla ... wallpaper'ını paylaşır mısın
PriZm Üye Çamaçıkan' Alıntı: wallpaper'ını paylaşır mısın Genişletmek için tıkla ... O resimdeki Live wallpaper.Resimleri ekledikten sonra kendi kendine resimleri değiştirerek slayt gösterisi yapıyor
Çamaçıkan' Alıntı: wallpaper'ını paylaşır mısın Genişletmek için tıkla ... O resimdeki Live wallpaper.Resimleri ekledikten sonra kendi kendine resimleri değiştirerek slayt gösterisi yapıyor
anık Üye dogukangncti' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... doğukan kardeş 4.2.2 kullanıyorsun Konu açacakmısın bu rom la ilgili ?
dogukangncti' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... doğukan kardeş 4.2.2 kullanıyorsun Konu açacakmısın bu rom la ilgili ?
PriZm Üye Arayüzde ufak tefek değişiklikler yaptım.Ama genelinde halen aynı. GT-N7100 ile Gönderildi. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Türe Üye 4PuNiSHeR' Alıntı: Apex Launcher Genişletmek için tıkla ... Son resimdeki nasıl yapılıyor bir de temanın adı nedir ?
4PuNiSHeR' Alıntı: Apex Launcher Genişletmek için tıkla ... Son resimdeki nasıl yapılıyor bir de temanın adı nedir ?
4PuNiSHeR Üye Apex Launcher MIUI X4 Theme.Hava durumu widgetı The Weather Channel,son ana ekrandaki takvim widgetı da zooper widget pro
Apex Launcher MIUI X4 Theme.Hava durumu widgetı The Weather Channel,son ana ekrandaki takvim widgetı da zooper widget pro
mistakey_87 Üye 4PuNiSHeR' Alıntı: Apex Launcher MIUI X4 Theme.Hava durumu widgetı The Weather Channel,son ana ekrandaki takvim widgetı da zooper widget pro Genişletmek için tıkla ... eyv. kardeşim
4PuNiSHeR' Alıntı: Apex Launcher MIUI X4 Theme.Hava durumu widgetı The Weather Channel,son ana ekrandaki takvim widgetı da zooper widget pro Genişletmek için tıkla ... eyv. kardeşim
ka_za Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Arayüzde ufak tefek değişiklikler yaptım.Ama genelinde halen aynı. GT-N7100 ile Gönderildi. Genişletmek için tıkla ... O müzik çalar widgeti neyin? Çok kullanışlı duruyor
~N.A.W.Y~' Alıntı: Arayüzde ufak tefek değişiklikler yaptım.Ama genelinde halen aynı. GT-N7100 ile Gönderildi. Genişletmek için tıkla ... O müzik çalar widgeti neyin? Çok kullanışlı duruyor