Türe Üye Ortadaki saat ve hava durumu hariç güzel. Bu da anlatımı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Yaptım yükledim yanlış anlaşılma olmasın.
Ortadaki saat ve hava durumu hariç güzel. Bu da anlatımı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Yaptım yükledim yanlış anlaşılma olmasın.
KordonCeLiL-dG- Üye Türe' Alıntı: Ortadaki saat ve hava durumu hariç güzel. Bu da anlatımı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Yaptım yükledim yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla ... Hocam S3 2x1 clock nerden bulabilriz acaba cok hoş duruyor
Türe' Alıntı: Ortadaki saat ve hava durumu hariç güzel. Bu da anlatımı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Yaptım yükledim yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla ... Hocam S3 2x1 clock nerden bulabilriz acaba cok hoş duruyor
ali54st Üye Sarangni' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bu tema atrixinmi yoksa başka bi telefonumnu
Sarangni Üye ali54st' Alıntı: bu tema atrixinmi yoksa başka bi telefonumnu Genişletmek için tıkla ... Atrix ama orjinal ara yüzü değil. Launcher ve Widget ile cok farkli yapabilirsin
ali54st' Alıntı: bu tema atrixinmi yoksa başka bi telefonumnu Genişletmek için tıkla ... Atrix ama orjinal ara yüzü değil. Launcher ve Widget ile cok farkli yapabilirsin
jereax Üye ya hangi laucherii kullanayim arada kaldım hepside birbirinden güzel şekilde dizayn edilebiliyor tasarimlariniz çok güzel ama ben hangi laucherii kullansam ¿
ya hangi laucherii kullanayim arada kaldım hepside birbirinden güzel şekilde dizayn edilebiliyor tasarimlariniz çok güzel ama ben hangi laucherii kullansam ¿
erkancan443 Üye Software95' Alıntı: - - - Eklendi - - - Yakıyorsun yine .. Saat widget güzelmiş Genişletmek için tıkla ... saat widgetinin adı ne cok güzelmiş - - - Eklendi - - - saat widgeti muthişş adı nedir?
Software95' Alıntı: - - - Eklendi - - - Yakıyorsun yine .. Saat widget güzelmiş Genişletmek için tıkla ... saat widgetinin adı ne cok güzelmiş - - - Eklendi - - - saat widgeti muthişş adı nedir?
Türe Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Idare edin
KayraBey Üye Buda yeni stil galaxy ace Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
ka_za Üye Nextman' Alıntı: Uccw ve Nova launcher Genişletmek için tıkla ... Bildirim çubuğu nasıl öyle oldu?