ozgunb Üye Bu da benden: Telefon : Samsung Galaxy SIII Mini GT-I8190 8 GB Beyaz Stock 4.1.1 Rom Kullandığım Uygulamalar: Beautiful Widgets: http://www.maxicep.com/android-widget/beautiful-widgets-v5-0-7-apk-download-indir-yukle-744776.html Beautiful Relax Island: http://www.maxicep.com/android-wallpaper-duvar-kagidi/beautiful-relax-islands-hd-v2-05-a-757744.html
Bu da benden: Telefon : Samsung Galaxy SIII Mini GT-I8190 8 GB Beyaz Stock 4.1.1 Rom Kullandığım Uygulamalar: Beautiful Widgets: http://www.maxicep.com/android-widget/beautiful-widgets-v5-0-7-apk-download-indir-yukle-744776.html Beautiful Relax Island: http://www.maxicep.com/android-wallpaper-duvar-kagidi/beautiful-relax-islands-hd-v2-05-a-757744.html
Kerim. Üye Türe' Alıntı: Ohoo bu kaçıncı rom Ama cidden Türk yapmış yani helal olsun Genişletmek için tıkla ...
Türe Üye furkangiller' Alıntı: arkadaslar bende foto atacagım ama hangi programla tabletten görünu yakalaniyor ? Genişletmek için tıkla ... Modele gore degisir
furkangiller' Alıntı: arkadaslar bende foto atacagım ama hangi programla tabletten görünu yakalaniyor ? Genişletmek için tıkla ... Modele gore degisir
DraugHuan Üye Bu benim masaüstüm, fakat benimki Tablet Mesajlaşmak için kullandığım GO SMS Pro ve tabii ki Hatunlar
Bu benim masaüstüm, fakat benimki Tablet Mesajlaşmak için kullandığım GO SMS Pro ve tabii ki Hatunlar
furkangiller Üye Türe' Alıntı: Modele gore degisir Genişletmek için tıkla ... piranha businnes tab 7 icin hangi program ?
Türe' Alıntı: Modele gore degisir Genişletmek için tıkla ... piranha businnes tab 7 icin hangi program ?
PriZm Üye furkangiller' Alıntı: piranha businnes tab 7 icin hangi program ? Genişletmek için tıkla ... SS almak için ses kısma ve güç tuşuna basmayı dene. olmazsa home tuşu ve güç tuşuna basmayı dene.
furkangiller' Alıntı: piranha businnes tab 7 icin hangi program ? Genişletmek için tıkla ... SS almak için ses kısma ve güç tuşuna basmayı dene. olmazsa home tuşu ve güç tuşuna basmayı dene.
furkangiller Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: SS almak için ses kısma ve güç tuşuna basmayı dene. olmazsa home tuşu ve güç tuşuna basmayı dene. Genişletmek için tıkla ... Anlamadım hocam :-D Daha açık yazarmısın hocam:-)
~N.A.W.Y~' Alıntı: SS almak için ses kısma ve güç tuşuna basmayı dene. olmazsa home tuşu ve güç tuşuna basmayı dene. Genişletmek için tıkla ... Anlamadım hocam :-D Daha açık yazarmısın hocam:-)
the orion Üye furkangiller' Alıntı: Anlamadım hocam :-D Daha açık yazarmısın hocam:-) Genişletmek için tıkla ... Ekran resmi almak için bahsettiği tuşlara basmayı dene..
furkangiller' Alıntı: Anlamadım hocam :-D Daha açık yazarmısın hocam:-) Genişletmek için tıkla ... Ekran resmi almak için bahsettiği tuşlara basmayı dene..
furkangiller Üye the orion' Alıntı: Ekran resmi almak için bahsettiği tuşlara basmayı dene.. Genişletmek için tıkla ... basıyorum olmuyo :-\ bende programla çektim bugün atacağım :-D
the orion' Alıntı: Ekran resmi almak için bahsettiği tuşlara basmayı dene.. Genişletmek için tıkla ... basıyorum olmuyo :-\ bende programla çektim bugün atacağım :-D
9015 Üye anladık görüntü güzel avrat güzel nerde tekni,k özellik nerde fiyat aralıkları gelen geyik yapıyo la!
anladık görüntü güzel avrat güzel nerde tekni,k özellik nerde fiyat aralıkları gelen geyik yapıyo la!
furkangiller Üye Bunlarda benden :-) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunlarda benden :-) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
the orion Üye furkangiller' Alıntı: Bunlarda benden :-) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Güzelmiş duvar kağıdını paylaşırmısın?
furkangiller' Alıntı: Bunlarda benden :-) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Güzelmiş duvar kağıdını paylaşırmısın?
Amaru Shady Üye 9015' Alıntı: anladık görüntü güzel avrat güzel nerde tekni,k özellik nerde fiyat aralıkları gelen geyik yapıyo la! Genişletmek için tıkla ... Ne demek istiyorsun? Burada arayüzler paylaşılır.
9015' Alıntı: anladık görüntü güzel avrat güzel nerde tekni,k özellik nerde fiyat aralıkları gelen geyik yapıyo la! Genişletmek için tıkla ... Ne demek istiyorsun? Burada arayüzler paylaşılır.
furkangiller Üye the orion' Alıntı: Güzelmiş duvar kağıdını paylaşırmısın? Genişletmek için tıkla ... betaiful island wallperin ismi :-)
the orion' Alıntı: Güzelmiş duvar kağıdını paylaşırmısın? Genişletmek için tıkla ... betaiful island wallperin ismi :-)