Artles Üye Kardeş üst tarafta sosyal- oyun falan onları nasıl yaptın ben klasör açabildim anca anlatır mısın ?
KordonCeLiL-dG- Üye menüde sağ üstte 3 tane alt alta kare duruor ona basınca setup group manage groups falan gelior manage groupsa basınca sağ üstte kalemin altında + işareti var ona basıp sekme ekleyebilirsiniz
menüde sağ üstte 3 tane alt alta kare duruor ona basınca setup group manage groups falan gelior manage groupsa basınca sağ üstte kalemin altında + işareti var ona basıp sekme ekleyebilirsiniz
the orion Üye Resim yukleyemiyorum, yeni üye oldugum için mi acaba? Başka forumlara yukleyebiliyorum..
KordonCeLiL-dG- Üye Yeni uye oldugunuzdan dolayi reklam yapmalara karsi yeni uyeler resim atamiyor yaptiklari ilk yorumlar yonetici onayina gidior
Yeni uye oldugunuzdan dolayi reklam yapmalara karsi yeni uyeler resim atamiyor yaptiklari ilk yorumlar yonetici onayina gidior
Artles Üye Türe' Alıntı: Klasik tasarimim. Biraz renklendirdim Genişletmek için tıkla ... Bence ikonlar haricinde başarılı
Türe' Alıntı: Klasik tasarimim. Biraz renklendirdim Genişletmek için tıkla ... Bence ikonlar haricinde başarılı
PriZm Üye Ben halen aynıyım.Değişen birşey yok Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
PriZm Üye Türe' Alıntı: Sen ve bu kadar sadelik aman yarabbi Genişletmek için tıkla ... Bozarım hemen o sadeliği sorun yok Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Türe' Alıntı: Sen ve bu kadar sadelik aman yarabbi Genişletmek için tıkla ... Bozarım hemen o sadeliği sorun yok
the orion Üye KordonCeLiL-dG-' Alıntı: Yeni uye oldugunuzdan dolayi reklam yapmalara karsi yeni uyeler resim atamiyor yaptiklari ilk yorumlar yonetici onayina gidior Genişletmek için tıkla ... Madem onaydan geçiyor ozaman neden resim yüklemeye izin yok ki? Ve nezamana kadar bu sinir bozucu durum devam ediyor?
KordonCeLiL-dG-' Alıntı: Yeni uye oldugunuzdan dolayi reklam yapmalara karsi yeni uyeler resim atamiyor yaptiklari ilk yorumlar yonetici onayina gidior Genişletmek için tıkla ... Madem onaydan geçiyor ozaman neden resim yüklemeye izin yok ki? Ve nezamana kadar bu sinir bozucu durum devam ediyor?
Türe Üye the orion' Alıntı: Next launcher kullanıyorum. İkonları istedigin gibi bırakabiliuorsun.. Genişletmek için tıkla ... Keşke Apex'de de bu olsaydı. Next'i sevmiyorum pek.
the orion' Alıntı: Next launcher kullanıyorum. İkonları istedigin gibi bırakabiliuorsun.. Genişletmek için tıkla ... Keşke Apex'de de bu olsaydı. Next'i sevmiyorum pek.
Türe Üye LattAsdfasdf' Alıntı: Galaxy Ace Plus Genişletmek için tıkla ... 2. Ekran resmindeki hava durumu widget inin adi nedir ?
LattAsdfasdf' Alıntı: Galaxy Ace Plus Genişletmek için tıkla ... 2. Ekran resmindeki hava durumu widget inin adi nedir ?