Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Bayadır takip ediyodum üye değildim üye oldum bende paylaşmak istiyordumki aktif deilsiniz fotoğraf paylaşamazsınız diyor
Ne zaman aktif olursa artık eski sayfalardaki vintage , pie tasarım ları ( parşomen kağıdı gibi tasarımlar vardı) yaptım
Galaxy W Stock Rom 2.3.6 - Adw Launcher Ex ile yaptım biraz zorlandım ama gerçekten güzel olmustu fakat 1 gün sonra sıkıldım ve sildim :ASD:S

Türe

Üye
Kim demiş fotoğraf paylaşamazsınız diye ? -telefonunuzun arayüz fotoğrafını gayet paylaşabilirsiniz- Eğer cep telefonu ile çekilmiş görüntüyü kastediyorsanız bunun için ayrı bir bölüm mevcut zaten

Reklamlara karşı önlemmiş aktif üye olduğunuzda fotoğraf paylaşabilirsiniz diyor
Bir daha Deneyeyim

shinnizle ... Wallpaper için teşekkürler
Galaxy W Stock Rom -- Uccw widget ( Az ram kullandığı için kullanıyorum )

Bir sayfada parşömen görünümlü bir tasarım vardı vintage diye ondan esinlendim programı kullanmayı ogrenince sizde onlar gibi yapabilrsiniz daha aynı o tasarımları yaptım fakat 1 gün geçmeden sıkıldım kaldırdım

- - - Eklendi - - -

Tamam Paylaştım Teşekkürler

Bunlarda Tasarımlar...

Vintage -- Adw Launcher Ex -- UCCW --- Power Tools --- WP 8 İcon

Pie --- Adw Launcher Ex ---WidgetLocker --- Power Tools --- Switch Pro

Türe

Üye
Alttakini ben de kullandim bir sure ama sıkıldım

Bunun gibi nasıl yapabilirim. Yada bu hazır mı ?

simgeler --- wp8 simgeleri

kmlplz

Üye

Bunlarda benden :-)
Next launcher go locker hd widget

Tolga3521 mesaj kutun dolmus gonderemiyorum buraya atayim belki gorursun buyur kardesim )

aslan0

Üye
yok apex launcer üzerine bi çalısma

aslan0

Üye
zaten bi site gördüm adam ubuntu diye yapmıs bende ordan videosunu izleyerek yaptım yoksa kendim yapmayı bilmiyodum

)) olsun yapmakta zor ben vintage icin 1 saat ugrastimdi adam 7 dkdemi ne yapiodu

S3 Widget Bulunca ADW Launchere geri döndüm Görüşlerinizi Alayım

Türe

Üye
Bu duvar kağıdı bende de var herşeyle uyumlu meret