AHKE Üye csbaz' Alıntı: duvar kağıdını atma şansınız var mı ? SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buyrun hocam
csbaz' Alıntı: duvar kağıdını atma şansınız var mı ? SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buyrun hocam
lazye Üye Mi4 Lte Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
maydinmaydin Üye Androide ne olmuş böyle arayüz çok basitleşmiş çoğunuzun arayüzüne baktım hiç özel bir yan göremedim
furyzer0 Üye maydinmaydin' Alıntı: Androide ne olmuş böyle arayüz çok basitleşmiş çoğunuzun arayüzüne baktım hiç özel bir yan göremedim Genişletmek için tıkla ... Demeyin hocam dovuyorlar Saka bir yana gercekten oyle oldu biraz pixel launcherda orijinallik var.
maydinmaydin' Alıntı: Androide ne olmuş böyle arayüz çok basitleşmiş çoğunuzun arayüzüne baktım hiç özel bir yan göremedim Genişletmek için tıkla ... Demeyin hocam dovuyorlar Saka bir yana gercekten oyle oldu biraz pixel launcherda orijinallik var.
lazye Üye @maydinmaydin çünkü hocam artık herkes sadelikten yana karmakarışık olmasına gerek yok isteyen daha da özelleştirebiliyor zaten diye düşünüyorum
@maydinmaydin çünkü hocam artık herkes sadelikten yana karmakarışık olmasına gerek yok isteyen daha da özelleştirebiliyor zaten diye düşünüyorum
one_useR_0007 Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
maydinmaydin Üye furyzer0' Alıntı: Demeyin hocam dovuyorlar Saka bir yana gercekten oyle oldu biraz pixel launcherda orijinallik var. Genişletmek için tıkla ... lazye' Alıntı: @maydinmaydin çünkü hocam artık herkes sadelikten yana karmakarışık olmasına gerek yok isteyen daha da özelleştirebiliyor zaten diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Eskiden widget'lar baya bi güzellik ve işlevsellik katıyordu arayüze. Bakıyorumda google çubuğu haricinde pek widget kullanan yok.
furyzer0' Alıntı: Demeyin hocam dovuyorlar Saka bir yana gercekten oyle oldu biraz pixel launcherda orijinallik var. Genişletmek için tıkla ... lazye' Alıntı: @maydinmaydin çünkü hocam artık herkes sadelikten yana karmakarışık olmasına gerek yok isteyen daha da özelleştirebiliyor zaten diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Eskiden widget'lar baya bi güzellik ve işlevsellik katıyordu arayüze. Bakıyorumda google çubuğu haricinde pek widget kullanan yok.
MAERKEK Admin Hep Android kullananlar mı paylaşacak birde S40 kullanıcısı olsun arada. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız S40 v6' da widget ekleyebiliyorsunuz . Ekran 240x320 . Ekran fooğrafını bilgisayardan program aracılığıyla aldım .
Hep Android kullananlar mı paylaşacak birde S40 kullanıcısı olsun arada. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız S40 v6' da widget ekleyebiliyorsunuz . Ekran 240x320 . Ekran fooğrafını bilgisayardan program aracılığıyla aldım .