T.serdar Üye csbaz' Alıntı: Glamour S6 V4 ROM - Note 4 - Stock Launcher - Stock Theme Genişletmek için tıkla ... Tema destegi varsa indiriyorum birde stock 5.0.2 den dahasi neler acaba gozune carpan eksikligi varmi
csbaz' Alıntı: Glamour S6 V4 ROM - Note 4 - Stock Launcher - Stock Theme Genişletmek için tıkla ... Tema destegi varsa indiriyorum birde stock 5.0.2 den dahasi neler acaba gozune carpan eksikligi varmi
csbaz Üye T.serdar' Alıntı: Tema destegi varsa indiriyorum birde stock 5.0.2 den dahasi neler acaba gozune carpan eksikligi varmi Genişletmek için tıkla ... Tema desteği var kur romu fixi atarım sana.5.0.2 den eksiği yok rami 600 mb daha fazla kullanıyor 5.0.1 stockdan.Birde parmak izi çalışmıyor.
T.serdar' Alıntı: Tema destegi varsa indiriyorum birde stock 5.0.2 den dahasi neler acaba gozune carpan eksikligi varmi Genişletmek için tıkla ... Tema desteği var kur romu fixi atarım sana.5.0.2 den eksiği yok rami 600 mb daha fazla kullanıyor 5.0.1 stockdan.Birde parmak izi çalışmıyor.
T.serdar Üye csbaz' Alıntı: Tema desteği var kur romu fixi atarım sana.5.0.2 den eksiği yok rami 600 mb daha fazla kullanıyor 5.0.1 stockdan.Birde parmak izi çalışmıyor. Genişletmek için tıkla ... Ram kac mb civarinda? Bende su an 2.10 kullaniyor 600 mb bos
csbaz' Alıntı: Tema desteği var kur romu fixi atarım sana.5.0.2 den eksiği yok rami 600 mb daha fazla kullanıyor 5.0.1 stockdan.Birde parmak izi çalışmıyor. Genişletmek için tıkla ... Ram kac mb civarinda? Bende su an 2.10 kullaniyor 600 mb bos
csbaz Üye T.serdar' Alıntı: Ram kac mb civarinda? Bende su an 2.10 kullaniyor 600 mb bos Genişletmek için tıkla ... 2.3 standart kullanıyor.S6 dan port hpcam herşeyleri aynı
T.serdar' Alıntı: Ram kac mb civarinda? Bende su an 2.10 kullaniyor 600 mb bos Genişletmek için tıkla ... 2.3 standart kullanıyor.S6 dan port hpcam herşeyleri aynı
T.serdar Üye csbaz' Alıntı: 2.3 standart kullanıyor.S6 dan port hpcam herşeyleri aynı Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler
csbaz' Alıntı: 2.3 standart kullanıyor.S6 dan port hpcam herşeyleri aynı Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler
yakupb03 Üye .N3Xu5.' Alıntı: Cihaz markası sony ney üstad ? Genişletmek için tıkla ... Xperia s hocam.
tuncaykilinc Üye dragonmhmt' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... duvar kağıdı ve widgeti paylaşırmısın...
dragonmhmt' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... duvar kağıdı ve widgeti paylaşırmısın...