csbaz Üye Temayla duvar kağıdı uymamış bence.Siyahımsı temalar kullanırsan tam uyumlu olur.[emoji106] [emoji4]
baskahmet Üye csbaz' Alıntı: Temayla duvar kağıdı uymamış bence.Siyahımsı temalar kullanırsan tam uyumlu olur.[emoji106] [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Zedge programıyla Touchwız ıkonlarını değiştirdim. Tema yok
csbaz' Alıntı: Temayla duvar kağıdı uymamış bence.Siyahımsı temalar kullanırsan tam uyumlu olur.[emoji106] [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Zedge programıyla Touchwız ıkonlarını değiştirdim. Tema yok
csbaz Üye baskahmet' Alıntı: Zedge programıyla Touchwız ıkonlarını değiştirdim. Tema yok Genişletmek için tıkla ... Biliyorum hocam.Root varsa xposed da modüller var onlarla değişirsiniz demek istedim.Stock arayüzü belli [emoji2]
baskahmet' Alıntı: Zedge programıyla Touchwız ıkonlarını değiştirdim. Tema yok Genişletmek için tıkla ... Biliyorum hocam.Root varsa xposed da modüller var onlarla değişirsiniz demek istedim.Stock arayüzü belli [emoji2]
baskahmet Üye csbaz' Alıntı: Biliyorum hocam.Root varsa xposed da modüller var onlarla değişirsiniz demek istedim.Stock arayüzü belli [emoji2] Genişletmek için tıkla ... Root romdan sıkıldığım için stocku rootsuz kullanıyorum 15 gündür
csbaz' Alıntı: Biliyorum hocam.Root varsa xposed da modüller var onlarla değişirsiniz demek istedim.Stock arayüzü belli [emoji2] Genişletmek için tıkla ... Root romdan sıkıldığım için stocku rootsuz kullanıyorum 15 gündür
csbaz Üye baskahmet' Alıntı: Root romdan sıkıldığım için stocku rootsuz kullanıyorum 15 gündür Genişletmek için tıkla ... Baba yorgun [emoji106] [emoji4]
baskahmet' Alıntı: Root romdan sıkıldığım için stocku rootsuz kullanıyorum 15 gündür Genişletmek için tıkla ... Baba yorgun [emoji106] [emoji4]
baskahmet Üye csbaz' Alıntı: Baba yorgun [emoji106] [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Stocka root mu atsam acaba ya
csbaz' Alıntı: Baba yorgun [emoji106] [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Stocka root mu atsam acaba ya
csbaz Üye baskahmet' Alıntı: Stocka root mu atsam acaba ya Genişletmek için tıkla ... Knox u ağlattın be rahat bırak garibanı
baskahmet' Alıntı: Stocka root mu atsam acaba ya Genişletmek için tıkla ... Knox u ağlattın be rahat bırak garibanı
baskahmet Üye csbaz' Alıntı: Knox u ağlattın be rahat bırak garibanı Genişletmek için tıkla ... root atsam xposed ve modül kurmadan yapamam neyse kalsın böyle
csbaz' Alıntı: Knox u ağlattın be rahat bırak garibanı Genişletmek için tıkla ... root atsam xposed ve modül kurmadan yapamam neyse kalsın böyle
csbaz Üye baskahmet' Alıntı: root atsam xposed ve modül kurmadan yapamam neyse kalsın böyle Genişletmek için tıkla ... Gazi veriyon bana nostalji yapcam ace yi alacam elime gene [emoji28] [emoji28]
baskahmet' Alıntı: root atsam xposed ve modül kurmadan yapamam neyse kalsın böyle Genişletmek için tıkla ... Gazi veriyon bana nostalji yapcam ace yi alacam elime gene [emoji28] [emoji28]
teknolojibaronu Üye Karavelaa' Alıntı: En rahatı Stock+Rootsuz niye kurcalıyorsunuz anlamıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Cihaz?
Karavelaa' Alıntı: En rahatı Stock+Rootsuz niye kurcalıyorsunuz anlamıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Cihaz?
csbaz Üye Karavelaa' Alıntı: En rahatı Stock+Rootsuz niye kurcalıyorsunuz anlamıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Root işi çok yayıldı ya insana gaz geliyo yapıyo bi an duramıyo kimse [emoji106]
Karavelaa' Alıntı: En rahatı Stock+Rootsuz niye kurcalıyorsunuz anlamıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Root işi çok yayıldı ya insana gaz geliyo yapıyo bi an duramıyo kimse [emoji106]
Karavelaa Üye csbaz' Alıntı: Root işi çok yayıldı ya insana gaz geliyo yapıyo bi an duramıyo kimse [emoji106] Genişletmek için tıkla ... Hayatımda yapmadım Yaptırmam.Yaptırmayacağım
csbaz' Alıntı: Root işi çok yayıldı ya insana gaz geliyo yapıyo bi an duramıyo kimse [emoji106] Genişletmek için tıkla ... Hayatımda yapmadım Yaptırmam.Yaptırmayacağım
csbaz Üye Karavelaa' Alıntı: Hayatımda yapmadım Genişletmek için tıkla ... Sana uğramamış o kafalar sen garantici kafasına sahipsin değerini bil
Karavelaa' Alıntı: Hayatımda yapmadım Genişletmek için tıkla ... Sana uğramamış o kafalar sen garantici kafasına sahipsin değerini bil
Bahadir_fb Üye Karavelaa' Alıntı: En rahatı Stock+Rootsuz niye kurcalıyorsunuz anlamıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Rootsuz da kullanılıyor ama bazen bir uygulama görüyorsun ve o malum engel çıkıveriyor önüne
Karavelaa' Alıntı: En rahatı Stock+Rootsuz niye kurcalıyorsunuz anlamıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Rootsuz da kullanılıyor ama bazen bir uygulama görüyorsun ve o malum engel çıkıveriyor önüne
Karavelaa Üye teknolojibaronu' Alıntı: Cihaz? Genişletmek için tıkla ... Motorola Moto G zaten bu cihazın amacı sade olması.O yüzden işim olmaz.Ayrıca bunlar biraz uğraştırıyor.+ olarak Motorola Teknik Servisi muhteşem bir sorunda para iadesi yapmaya bile gidiyor.O yüzden teknik servislede kötü olmak istemiyorum
teknolojibaronu' Alıntı: Cihaz? Genişletmek için tıkla ... Motorola Moto G zaten bu cihazın amacı sade olması.O yüzden işim olmaz.Ayrıca bunlar biraz uğraştırıyor.+ olarak Motorola Teknik Servisi muhteşem bir sorunda para iadesi yapmaya bile gidiyor.O yüzden teknik servislede kötü olmak istemiyorum
csbaz Üye Bahadir_fb' Alıntı: Rootsuz da kullanılıyor ama bazen bir uygulama görüyorsun ve o malum engel çıkıveriyor önüne Genişletmek için tıkla ... Halil sezai mod on
Bahadir_fb' Alıntı: Rootsuz da kullanılıyor ama bazen bir uygulama görüyorsun ve o malum engel çıkıveriyor önüne Genişletmek için tıkla ... Halil sezai mod on
Karavelaa Üye Bahadir_fb' Alıntı: Rootsuz da kullanılıyor ama bazen bir uygulama görüyorsun ve o malum engel çıkıveriyor önüne Genişletmek için tıkla ... Aynen ya burada o kadar çok hack paylaşımı yapılıyorki.Yöntem=Bluestack csbaz' Alıntı: Sana uğramamış o kafalar sen garantici kafasına sahipsin değerini bil Genişletmek için tıkla ... Bir cihazla uğraşınca her zaman bir şey çıkar.Bu kafadayım ben..Belkide cihazımdan dolayı
Bahadir_fb' Alıntı: Rootsuz da kullanılıyor ama bazen bir uygulama görüyorsun ve o malum engel çıkıveriyor önüne Genişletmek için tıkla ... Aynen ya burada o kadar çok hack paylaşımı yapılıyorki.Yöntem=Bluestack csbaz' Alıntı: Sana uğramamış o kafalar sen garantici kafasına sahipsin değerini bil Genişletmek için tıkla ... Bir cihazla uğraşınca her zaman bir şey çıkar.Bu kafadayım ben..Belkide cihazımdan dolayı
Bahadir_fb Üye Karavelaa' Alıntı: Aynen ya burada o kadar çok hack paylaşımı yapılıyorki.Yöntem=Bluestack Bir cihazla uğraşınca her zaman bir şey çıkar.Bu kafadayım ben..Belkide cihazımdan dolayı Genişletmek için tıkla ... Bluestack ile root arasında bir bağmı var? Yoksa öylesine mi yazdın
Karavelaa' Alıntı: Aynen ya burada o kadar çok hack paylaşımı yapılıyorki.Yöntem=Bluestack Bir cihazla uğraşınca her zaman bir şey çıkar.Bu kafadayım ben..Belkide cihazımdan dolayı Genişletmek için tıkla ... Bluestack ile root arasında bir bağmı var? Yoksa öylesine mi yazdın