enaa_881 Üye irisromagnetic' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardeşim bunun için gerekli olanları yazar mısın
irisromagnetic' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardeşim bunun için gerekli olanları yazar mısın
irisromagnetic Üye enaa_881' Alıntı: kardeşim bunun için gerekli olanları yazar mısın Genişletmek için tıkla ... Icon paketi: Whicons icon pack (play store'da ücretsiz) Saat: instinct zooper (zooper yüklü olmalı) (instinct'in download linki aşağıda) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Wallpaper: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Tabi bütün bunlar için Nova Launcher kullanıyor olmak gerekiyor
enaa_881' Alıntı: kardeşim bunun için gerekli olanları yazar mısın Genişletmek için tıkla ... Icon paketi: Whicons icon pack (play store'da ücretsiz) Saat: instinct zooper (zooper yüklü olmalı) (instinct'in download linki aşağıda) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Wallpaper: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Tabi bütün bunlar için Nova Launcher kullanıyor olmak gerekiyor
The Pancar Üye Abramz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ben bu parallaxın indirme linkini bulamadım
Abramz Üye The Pancar' Alıntı: Ben bu parallaxın indirme linkini bulamadım Genişletmek için tıkla ... Bende zor bulmuştum [emoji1] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Lisans sorunu verecek Lucky ile halledersiniz.
The Pancar' Alıntı: Ben bu parallaxın indirme linkini bulamadım Genişletmek için tıkla ... Bende zor bulmuştum [emoji1] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Lisans sorunu verecek Lucky ile halledersiniz.
The Pancar Üye Abramz' Alıntı: Bende zor bulmuştum [emoji1] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Lisans sorunu verecek Lucky ile halledersiniz. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Abramz' Alıntı: Bende zor bulmuştum [emoji1] Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Lisans sorunu verecek Lucky ile halledersiniz. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
enaa_881 Üye irisromagnetic' Alıntı: Icon paketi: Whicons icon pack (play store'da ücretsiz) Saat: instinct zooper (zooper yüklü olmalı) (instinct'in download linki aşağıda) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Wallpaper: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Tabi bütün bunlar için Nova Launcher kullanıyor olmak gerekiyor Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeşim
irisromagnetic' Alıntı: Icon paketi: Whicons icon pack (play store'da ücretsiz) Saat: instinct zooper (zooper yüklü olmalı) (instinct'in download linki aşağıda) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Wallpaper: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Tabi bütün bunlar için Nova Launcher kullanıyor olmak gerekiyor Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeşim
nokiacı Üye nev2000' Alıntı: General Mobile Discovery + zooper Widget + Around Lite icon paketi Genişletmek için tıkla ... kardesim zooper da kullandığın temayı paylasirmisin ?
nev2000' Alıntı: General Mobile Discovery + zooper Widget + Around Lite icon paketi Genişletmek için tıkla ... kardesim zooper da kullandığın temayı paylasirmisin ?
Luck Star Üye Önceden çekmiş olduğum screenshot a rastladım ama kullandığım widgetin adını hatırlamıyorum bilen var mı acaba?
Önceden çekmiş olduğum screenshot a rastladım ama kullandığım widgetin adını hatırlamıyorum bilen var mı acaba?
Luck Star Üye -qarapapaq-' Alıntı: Amber Weather(ez weather eski adı) standart widgetı gibi. Genişletmek için tıkla ... Evet o teşekkürler
-qarapapaq-' Alıntı: Amber Weather(ez weather eski adı) standart widgetı gibi. Genişletmek için tıkla ... Evet o teşekkürler
Alo_Azrail Üye nev2000' Alıntı: General Mobile Discovery + zooper Widget + Around Lite icon paketi Genişletmek için tıkla ... Bayıldım çok güzell
nev2000' Alıntı: General Mobile Discovery + zooper Widget + Around Lite icon paketi Genişletmek için tıkla ... Bayıldım çok güzell