Kontrol Üye LG G3 theme diye icon pack indirmistim onun içinden çıkmıştı. Ama hangi site hatırlamıyorum.
olcay 38 Üye teknolojibaronu' Alıntı: KK Launcher Galaxy Ikonları Arada 2 tane g3 ikonu koydum Genişletmek için tıkla ... G3 icon pack varsa atar misin
teknolojibaronu' Alıntı: KK Launcher Galaxy Ikonları Arada 2 tane g3 ikonu koydum Genişletmek için tıkla ... G3 icon pack varsa atar misin
MoRTaLSouLL Üye virus19' Alıntı: İcon paketi nedir Duvar kağıdını da paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... İcon pack: Vintage Wallpaper:
virus19' Alıntı: İcon paketi nedir Duvar kağıdını da paylaşabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... İcon pack: Vintage Wallpaper:
virus19 Üye MoRTaLSouLL' Alıntı: İcon pack: Vintage Wallpaper: Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap key43' Alıntı: Kardeş kullandığın launcher hangisi acaba ? Genişletmek için tıkla ... Nova prime
Bahadir_fb Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
KayraBey Üye Bahadir_fb' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Güzel ama hava durumu widgetini Türkçe yapsaydın daha şık olacaktı. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Bahadir_fb' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Güzel ama hava durumu widgetini Türkçe yapsaydın daha şık olacaktı.