NEXUS Üye Akhtoher' Alıntı: Şu sanal home butonları Z2 ye nasıl yaparım root suz? Genişletmek için tıkla ... sanal tuş zaten z2 de yokmu ? eğer şeklini diyorsan root şart.
Akhtoher' Alıntı: Şu sanal home butonları Z2 ye nasıl yaparım root suz? Genişletmek için tıkla ... sanal tuş zaten z2 de yokmu ? eğer şeklini diyorsan root şart.
Akhtoher Üye .NeXuS.' Alıntı: sanal tuş zaten z2 de yokmu ? eğer şeklini diyorsan root şart. Genişletmek için tıkla ... Şeklini diyorum. Root suz olarak bir tema da buldum fakat oda bildirim çubuğu ve home tuşlarını turuncu yapıyordu o sebeple o tema da kalıcı olmadı arıyorum bakalım.
.NeXuS.' Alıntı: sanal tuş zaten z2 de yokmu ? eğer şeklini diyorsan root şart. Genişletmek için tıkla ... Şeklini diyorum. Root suz olarak bir tema da buldum fakat oda bildirim çubuğu ve home tuşlarını turuncu yapıyordu o sebeple o tema da kalıcı olmadı arıyorum bakalım.
Akhtoher Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ya root lazım ya da xperia temalardan seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla ... Neyse o zaman yapamayacağız
-qarapapaq-' Alıntı: Ya root lazım ya da xperia temalardan seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla ... Neyse o zaman yapamayacağız
irisromagnetic Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 21 Eki 2014
Joker Emekli Yönetici .NeXuS.' Alıntı: çok güzel ama Genişletmek için tıkla ... Aynen çok güzeldi ama son güncellemeyle o güzellikler gitmiş.Bayağı sıkıntılı bir rom
.NeXuS.' Alıntı: çok güzel ama Genişletmek için tıkla ... Aynen çok güzeldi ama son güncellemeyle o güzellikler gitmiş.Bayağı sıkıntılı bir rom
NEXUS Üye teknolojibaronu' Alıntı: Android L Geliştirici sürümü mü? Genişletmek için tıkla ... Evet geliştirici sürümü
teknolojibaronu' Alıntı: Android L Geliştirici sürümü mü? Genişletmek için tıkla ... Evet geliştirici sürümü
en-sel Üye serif55' Alıntı: Oppo Find 7a + Sense 6 Blinkfeed Genişletmek için tıkla ... Hocam saat widgetinin adı nedir güzelmiş
serif55' Alıntı: Oppo Find 7a + Sense 6 Blinkfeed Genişletmek için tıkla ... Hocam saat widgetinin adı nedir güzelmiş
serif55 Üye en-sel' Alıntı: Hocam saat widgetinin adı nedir güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Uygulamanın adı XWidget, widget ın adı XWGlass kardeşim
en-sel' Alıntı: Hocam saat widgetinin adı nedir güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Uygulamanın adı XWidget, widget ın adı XWGlass kardeşim
en-sel Üye serif55' Alıntı: Uygulamanın adı XWidget, widget ın adı XWGlass kardeşim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
serif55' Alıntı: Uygulamanın adı XWidget, widget ın adı XWGlass kardeşim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Invoke Üye teknolojibaronu' Alıntı: Wow L mi? Developer sürümünü yerinde olsam kurardım Genişletmek için tıkla ... L. Önceden de kurmuştum da geri KK dönmüştüm... Bugün yine L yükledim.
teknolojibaronu' Alıntı: Wow L mi? Developer sürümünü yerinde olsam kurardım Genişletmek için tıkla ... L. Önceden de kurmuştum da geri KK dönmüştüm... Bugün yine L yükledim.