najanaja Üye Bahadir_fb' Alıntı: Klasör on numara sırf klasoru icin yükledim temayi Duvar kagidini dün bi uygulamadan indirdim denk gelmiş, ama kalitesi düşük Kurallar ilk sayfada yazıyor gözünden kaçmış heralde Düzgün yazsan olacaktı koselerinde [ var [emoji18] Genişletmek için tıkla ... ben hiç ilk sayfaya bakmadım ki şimdi baktım da kafamı buluyon orda öle kural falan yok ilk paylaşanlar aksine 4 er 5 er ekran paylaşmış
Bahadir_fb' Alıntı: Klasör on numara sırf klasoru icin yükledim temayi Duvar kagidini dün bi uygulamadan indirdim denk gelmiş, ama kalitesi düşük Kurallar ilk sayfada yazıyor gözünden kaçmış heralde Düzgün yazsan olacaktı koselerinde [ var [emoji18] Genişletmek için tıkla ... ben hiç ilk sayfaya bakmadım ki şimdi baktım da kafamı buluyon orda öle kural falan yok ilk paylaşanlar aksine 4 er 5 er ekran paylaşmış
Bahadir_fb Üye najanaja' Alıntı: ben hiç ilk sayfaya bakmadım ki şimdi baktım da kafamı buluyon orda öle kural falan yok ilk paylaşanlar aksine 4 er 5 er ekran paylaşmış Genişletmek için tıkla ... Ilk ekranları görmüş oldun sayemde [emoji18] Oyle bir kural olsa uyacakmıydın
najanaja' Alıntı: ben hiç ilk sayfaya bakmadım ki şimdi baktım da kafamı buluyon orda öle kural falan yok ilk paylaşanlar aksine 4 er 5 er ekran paylaşmış Genişletmek için tıkla ... Ilk ekranları görmüş oldun sayemde [emoji18] Oyle bir kural olsa uyacakmıydın
najanaja Üye Bahadir_fb' Alıntı: Ilk ekranları görmüş oldun sayemde [emoji18] Oyle bir kural olsa uyacakmıydın Genişletmek için tıkla ... Evet görmüş oldum baya bi evrim geçirmiş ekranlar :-) yok uymazdım öle kuralmı olur hiç, istediğim kadar eklerim nolcak :-D
Bahadir_fb' Alıntı: Ilk ekranları görmüş oldun sayemde [emoji18] Oyle bir kural olsa uyacakmıydın Genişletmek için tıkla ... Evet görmüş oldum baya bi evrim geçirmiş ekranlar :-) yok uymazdım öle kuralmı olur hiç, istediğim kadar eklerim nolcak :-D
KayraBey Üye . Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Yönetici tarafından düzenlendi: 7 Eki 2014
najanaja Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Bahadir_fb Üye najanaja' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ekranda Gündeme ayak uydurmus
najanaja' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ekranda Gündeme ayak uydurmus
RowneSM Üye najanaja' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Font ismi nedir ?
najanaja' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Font ismi nedir ?
Invoke Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
SHS Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
NEXUS Üye Bana baya güzel sade ve uygulamaları bozmayıp sistem uygulamalarıyla uyumlu icon pack önerirmisiniz
Invoke Üye .NeXuS.' Alıntı: Bana baya güzel sade ve uygulamaları bozmayıp sistem uygulamalarıyla uyumlu icon pack önerirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Cm theme engine varsa flux theme yükle, iconları güzel.
.NeXuS.' Alıntı: Bana baya güzel sade ve uygulamaları bozmayıp sistem uygulamalarıyla uyumlu icon pack önerirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Cm theme engine varsa flux theme yükle, iconları güzel.
NEXUS Üye -qarapapaq-' Alıntı: Cm theme engine varsa flux theme yükle, iconları güzel. Genişletmek için tıkla ... Maalesef stock kullanıyom stock (root) yokmu
-qarapapaq-' Alıntı: Cm theme engine varsa flux theme yükle, iconları güzel. Genişletmek için tıkla ... Maalesef stock kullanıyom stock (root) yokmu
burangokhan Üye RowneSM' Alıntı: Font ismi nedir ? Genişletmek için tıkla ... Fontu ekleyebilir misiniz?