ismail Üye najanaja' Alıntı: aynen toprak nazillidenim sen ilk defamı görüyon benim ekranı genelde her ekranımda hava durumu olur Genişletmek için tıkla ... yeni androidciyim ben 1.5 2 aylık yoksa hep symbiandaydım sevindim aynı topraktan insan görmeye
najanaja' Alıntı: aynen toprak nazillidenim sen ilk defamı görüyon benim ekranı genelde her ekranımda hava durumu olur Genişletmek için tıkla ... yeni androidciyim ben 1.5 2 aylık yoksa hep symbiandaydım sevindim aynı topraktan insan görmeye
najanaja Üye ismail' Alıntı: yeni androidciyim ben 1.5 2 aylık yoksa hep symbiandaydım sevindim aynı topraktan insan görmeye Genişletmek için tıkla ... e bende daha önce symbian daydım orda daha önce hiç konuşmuşluğumuz olmuşmuydu ben hatırlamıyom ama symbian da baya paylaşımlarım oldu çünkü.
ismail' Alıntı: yeni androidciyim ben 1.5 2 aylık yoksa hep symbiandaydım sevindim aynı topraktan insan görmeye Genişletmek için tıkla ... e bende daha önce symbian daydım orda daha önce hiç konuşmuşluğumuz olmuşmuydu ben hatırlamıyom ama symbian da baya paylaşımlarım oldu çünkü.
Bahadir_fb Üye bydeathhhone' Alıntı: kardesim ustteki iphone gorunumu varya o nasıl yapılıyo avea yazıyoya sebeke var widgetin ustu sarj cubugu olan yer Genişletmek için tıkla ... iOS Status Bar v1.08 [Türkçe] - MaxiPDA - MaxiCep
bydeathhhone' Alıntı: kardesim ustteki iphone gorunumu varya o nasıl yapılıyo avea yazıyoya sebeke var widgetin ustu sarj cubugu olan yer Genişletmek için tıkla ... iOS Status Bar v1.08 [Türkçe] - MaxiPDA - MaxiCep
TeknoÖmer Üye Mr.FSK' Alıntı: Samsung Galaxy Ace 2 Stock Rom + One İcon pack + Overclock 'tan selamlar [ Arkaplan çizimi bana aittir... Autodesk SkecthBook Pro ] Genişletmek için tıkla ... Hocam AutoDesk'le nasıl yaptınız o efektleri?
Mr.FSK' Alıntı: Samsung Galaxy Ace 2 Stock Rom + One İcon pack + Overclock 'tan selamlar [ Arkaplan çizimi bana aittir... Autodesk SkecthBook Pro ] Genişletmek için tıkla ... Hocam AutoDesk'le nasıl yaptınız o efektleri?
Invoke Üye TeknoÖmer' Alıntı: Arkaplanı ve Softkey'leri verebilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla ... Veremeyiz. Wally, indir. Markette ücretisiz: güzel wallpaperlar var material arayüze uygun uygulama... İstediğin duvar kağıdı 1.sırada zaten. Softkey EOS Rom'a bağlı.
TeknoÖmer' Alıntı: Arkaplanı ve Softkey'leri verebilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla ... Veremeyiz. Wally, indir. Markette ücretisiz: güzel wallpaperlar var material arayüze uygun uygulama... İstediğin duvar kağıdı 1.sırada zaten. Softkey EOS Rom'a bağlı.
Bahadir_fb Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bahadir_fb Üye najanaja' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Uzun zamandır ekledigin en iyi ekranlar diyebilirim eline sağlık Ikon paketinide yaziver güzelmiş
najanaja' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Uzun zamandır ekledigin en iyi ekranlar diyebilirim eline sağlık Ikon paketinide yaziver güzelmiş
najanaja Üye Bahadir_fb' Alıntı: Uzun zamandır ekledigin en iyi ekranlar diyebilirim eline sağlık Ikon paketinide yaziver güzelmiş Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim evet çok güzel oldu agent go teması -qarapapaq-' Alıntı: Bence kızlar olmasa ekran tamamen çirkin olurdu. Genişletmek için tıkla ... amaç o zaten onlar dikkatinizi dağıtsın ki ekranı güzel bulun MaxiDeal' Alıntı: bu olmadı şimdi, hemde tombul tombul Genişletmek için tıkla ... ayıp ayıp
Bahadir_fb' Alıntı: Uzun zamandır ekledigin en iyi ekranlar diyebilirim eline sağlık Ikon paketinide yaziver güzelmiş Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim evet çok güzel oldu agent go teması -qarapapaq-' Alıntı: Bence kızlar olmasa ekran tamamen çirkin olurdu. Genişletmek için tıkla ... amaç o zaten onlar dikkatinizi dağıtsın ki ekranı güzel bulun MaxiDeal' Alıntı: bu olmadı şimdi, hemde tombul tombul Genişletmek için tıkla ... ayıp ayıp
Nextman Emekli Yönetici Ekran ile ilgili soruların dışına çıkan mesajlar taşındı tekrarı olmamasını diliyorum uyarı alırsınız şimdiden söyleyim.
Ekran ile ilgili soruların dışına çıkan mesajlar taşındı tekrarı olmamasını diliyorum uyarı alırsınız şimdiden söyleyim.
Anil-D Üye hikmet366' Alıntı: Samsung Grand 2 Genişletmek için tıkla ... gayet sade ve guzel e isareti ne paneldeki
hikmet366' Alıntı: Samsung Grand 2 Genişletmek için tıkla ... gayet sade ve guzel e isareti ne paneldeki
hikmet366 Üye Anil-D' Alıntı: gayet sade ve guzel e isareti ne paneldeki Genişletmek için tıkla ... Antivirus