Invoke Üye Akhtoher' Alıntı: Temasız lazım kardeşim Genişletmek için tıkla ... Temasız istiyorsan root yapman lazım.
Akhtoher' Alıntı: Temasız lazım kardeşim Genişletmek için tıkla ... Temasız istiyorsan root yapman lazım.
Akhtoher Üye -qarapapaq-' Alıntı: Temasız istiyorsan root yapman lazım. Genişletmek için tıkla ... Offf ya
Anil-D Üye Bahadir_fb' Alıntı: Albumlerde kapak yok bir kac tanesinde var. Pc acmaya useniyorum kapak eklemek için, telefon icin bildiğiniz uyg. varmi albüm kapağı icin Genişletmek için tıkla ... olaydi iyi bilmiyorum canim sikiliyor zaten yarin acik dilse 2 gun kaldik telsiz
Bahadir_fb' Alıntı: Albumlerde kapak yok bir kac tanesinde var. Pc acmaya useniyorum kapak eklemek için, telefon icin bildiğiniz uyg. varmi albüm kapağı icin Genişletmek için tıkla ... olaydi iyi bilmiyorum canim sikiliyor zaten yarin acik dilse 2 gun kaldik telsiz
Invoke Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
TeknoÖmer Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Powered by Themer.
-qarapapaq-' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Powered by Themer.
Anil-D Üye seytan_avcisi' Alıntı: hayranlık işte Genişletmek için tıkla ... hangi proyla cekiyosun boyle[emoji2]
seytan_avcisi' Alıntı: hayranlık işte Genişletmek için tıkla ... hangi proyla cekiyosun boyle[emoji2]
Anil-D Üye seytan_avcisi' Alıntı: Annemin lumia 520sinden cektim program falan yok ama Genişletmek için tıkla ... arkadaki tel ne[emoji2] program yokta nasil cektin ole
seytan_avcisi' Alıntı: Annemin lumia 520sinden cektim program falan yok ama Genişletmek için tıkla ... arkadaki tel ne[emoji2] program yokta nasil cektin ole
seytan_avcisi Üye Anil-D' Alıntı: arkadaki tel ne[emoji2] program yokta nasil cektin ole Genişletmek için tıkla ... Arkadaki ipad mini telefonuda ustune koydum cektim iste
Anil-D' Alıntı: arkadaki tel ne[emoji2] program yokta nasil cektin ole Genişletmek için tıkla ... Arkadaki ipad mini telefonuda ustune koydum cektim iste
Anil-D Üye seytan_avcisi' Alıntı: Arkadaki ipad mini telefonuda ustune koydum cektim iste Genişletmek için tıkla ... [emoji106] Hayırlı olsun
seytan_avcisi' Alıntı: Arkadaki ipad mini telefonuda ustune koydum cektim iste Genişletmek için tıkla ... [emoji106] Hayırlı olsun