gıwıliler
Üye
Amaç görsel değişimi sergilemek degilmi?
Yani cihazdaki her bildirim paylaşılacakmi mantık yanlış degilmi sencede?
Mesaj panelinide paylassaydin o zaman rehber, cihaz bilgisi bu nasil bir mantık?
Senin uygulama yuklerken aldigin bildirimi kim ne yapsın?
Fazla cafcaflı olmuş usta
ben sevdim bence uyumlu oldu çoğu yeriFazla cafcaflı olmuş usta
normal sony nin klavyesini kullanıyomsony yapıyo başka klavye ye gerek yok ama eski telde favorim buydu küçük boyutlu tr karakterli ve bi sürü güzel teması var tavsiye ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen sony nin en sevdiğim özelliklerinden biri tr klavye artı özellikleride gayet iyi diğerlerinde de aynımı bilmiyorum ama Z2 de 3 farklı tema yapmışlar tabi ben her zaman ki gibi siyah ı kullanıyorumBende sony yok ama en başından beri xperia klavye kullanıyorumen iyisi bence, çok rahat
Z2 klavyenin apk dosyası falan varmı sizde bi kaç yerde zip dosyası flashlama gördümaynen sony nin en sevdiğim özelliklerinden biri tr klavye artı özellikleride gayet iyi diğerlerinde de aynımı bilmiyorum ama Z2 de 3 farklı tema yapmışlar tabi ben her zaman ki gibi siyah ı kullanıyorum
yok kardeşim maalesef cihaz rootlu olmadığı için o dosyayı çekemem. ama bi araştır paylaşılmıştır heralde.Z2 klavyenin apk dosyası falan varmı sizde bi kaç yerde zip dosyası flashlama gördüm
aynen sony nin en sevdiğim özelliklerinden biri tr klavye artı özellikleride gayet iyi diğerlerinde de aynımı bilmiyorum ama Z2 de 3 farklı tema yapmışlar tabi ben her zaman ki gibi siyah ı kullanıyorum
Z2 klavyenin apk dosyası falan varmı sizde bi kaç yerde zip dosyası flashlama gördüm
go launcher kullanıyorum buda go launcher ikon pakedi kardeşim.iconları nasıl yaptınız? ayrı app mi yoksa kendi iconu mudur?
Her zamanki gibi ekranlara baska bir boyut katmissin
İyi mi kötümü olmuş bu boyut :-) bayanlar nokia daydı :-D android te bayan yok :-) valla ikonlar hoşuma gitti duvarkağıdının mavi açık renk olması biraz cafcaflı gösterdi koyu olsaydı biraz daha oturaklı görünürdü :-DHer zamanki gibi ekranlara baska bir boyut katmissin
Senin ekranlarda bayanlara alismistikbuda degisik olmus
symbianda da bi kere böyle ekranları yan yana koyup paylaşmıştın o geldi aklıma
he ya orda da yapıyodum ama böle göze daha çok hoş geliyosymbianda da bi kere böyle ekranları yan yana koyup paylaşmıştın o geldi aklımagüzel olmuşlar ama dediğim gibi benim favori ikonlarım o sana söylediklerim ismini unuttum ios7 ikonlarına benzeyenler eline sağlık
Güzel olmus tabikiİyi mi kötümü olmuş bu boyut :-) bayanlar nokia daydı :-D android te bayan yok :-) valla ikonlar hoşuma gitti duvarkağıdının mavi açık renk olması biraz cafcaflı gösterdi koyu olsaydı biraz daha oturaklı görünürdü :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?