najanaja
Üye
cıvıl cıvıl olmuşEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet bu ekran hoşuma gitti temanin ismi rcadecıvıl cıvıl olmuşikonlar fena deil güzel gibi duruyo butona benziyo ikon setinin adı button falan mı hacadurumu saat te güzel. güzel ekranlar olmuş
Klavyede sorun olabilirİlk defa yanlış yazmışım hava diceme haca olmuş :-D bende uccw ye geçtim :-D bikaç hoşuma giden skin gördüm ikon pakedinin içinde uccw için ikonla uyumlu saatte varmış hadi bi deniyim dedim :-) şimdilik iyi pili pek etkilemiyo.
ne gibi sorun? valla herşey gayet normal çalışıyoKlavyede sorun olabilir
Sende beni zoopere geçirdin kendin uccw ye geciyon
Bende özenti hastalığı var bende geçiyorum uccw ye
Senin klavye nasil ekran eklerken klavyeyide koyuversenene gibi sorun? valla herşey gayet normal çalışıyonapayım bikaç güzel skin görüyom canım çekiyo bende yüklüyom öğlenden beri uygun duvarkağıdı arıyom en sonunda buldum ekranları bi düzenliyim eklerim
Android L Cm11 Theme
Miniogen Icon Pack
Kullandığım romun bu görüntüyle alakası yok kısılestıren benim ee bu da bi arayuzAmac ana ekranlarımızı düzenleyip paylaşmak ama sen sanki kullandığın romun reklamını yapmak için ekran paylasmissin
Başlık dikkatini çekmedimi hiç?
Sorma hacı ya allah allah [emoji57]Reklam mı? :eek:
Başlıkta ana ekran değil, arayüz yazıyor.
Arayuz işte hacı sadece ana ekran olsa konu eyvallah. Ana ekrani koyan adamın ben stilini nasıl idrak edeyim demi [emoji15]Sen de abartmışsın :eek:
Kullandığım romun bu görüntüyle alakası yok kısılestıren benim ee bu da bi arayuz
Yaz google a LX ROM diye ne kısılesmıs anlarsın kardesNeresi kisisellesmis on izlemelerin bildirimleri ve usta paneli paylasmissin?
Sen de abartmışsın :eek:
Yaz google a LX ROM diye ne kısılesmıs anlarsın kardesbildirimi
normal sony nin klavyesini kullanıyomSenin klavye nasil ekran eklerken klavyeyide koyuversene
Bu arada A.I.type klavye kullandinmi hic benim favorim kullanımı rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?