Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

najanaja

Üye
Bu icon pack in ismi ne acaba ?
valla ben bilmiyorum kardeşim anıl a sormak lazım ama tiplerine bakarsan büyük ihtimal bunlarda neonla ilgili bi adı vardır bence
Dostum widgetler nelerdir güzel olmuş hoşuma gitti
önce zooper widget uygulamasını yüklemelisin kardeşim pro versiyonu, forumda bulabilirsin daha sonra widgetlerini yükleyeceksin isimlerini hatırlamıyorum açıkçası ama markette bide zooper widget gallery var onu yükle onun içinde var bu modeller hep, ben ordan yükledim.

Tepkiler: virus19 ve Bahadir_fb

virus19

Üye
eyvallah dostum deneyeyim
Dostum widgetleri indiriyorum ben yani indirdiğimi düşünüyorum zooperda nasıl kullanacağım ben bunu bulamadım

Son düzenleme:
Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
eyvallah dostum deneyeyim
Dostum widgetleri indiriyorum ben yani indirdiğimi düşünüyorum zooperda nasıl kullanacağım ben bunu bulamadım
eğer zooper galeriden indirdiysen o zaten xda ya yönlendiriyo ordan indiriyosun onlarda genelde zip içinde zw dosyası oluyo o zw uzantılı dosyaları dosya yöneticisi ile zooper widget/templates klasörüne atacaksın o kadar sonra ana ekranda zooper widgeti seçeceksin widgete tıklayınca üste sd card yazar ona tıkladınmı widgeti görürsün zaten, eğer apk olarak yüklediysen yine aynı ana ekrana zooper widget ekle boş widget oluyo ona tıklayınca yüklediğin widgetleri göreceksin anlamadığın olursa tekrar sor

Invoke

Üye

najanaja

Üye
Ne kadar sade bi ekran nerdeyse hiçbişi yok :-) rusça müzikmi dinliyon :-D ikon set güzelmiş crycle ye benziyo güzel ekran =D>

Invoke

Üye
Türkçe. Ama rusların yozlaştırma çabaları yüzünden kirille yazıyorlar biz de latinle yazıyoruz gerçi

Sade seviyorum. Rounded icon pack

najanaja

Üye
Türkçe. Ama rusların yozlaştırma çabaları yüzünden kirille yazıyorlar biz de latinle yazıyoruz gerçi

Sade seviyorum. Rounded icon pack
Madem türkçe niye taglamıyosun :-D sen benim dedipim ikon pakedini dene bide çok güzel beim favorim :-)

Tepkiler: Bahadir_fb

najanaja

Üye
Bulastirdin beni yine bu uygulamaya bak ben yaptım

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben bişeye bulaştırmadın sen aranıyomuşun zaten :-D ama harbi güzel olmuş =D> tamam işte canın sıkılmaz yeni uğraş buldun kendine :-D yap yap paylaş yada paylaşma orası sana kalmış :-D

Ben bişeye bulaştırmadın sen aranıyomuşun zaten :-D ama harbi güzel olmuş =D> tamam işte canın sıkılmaz yeni uğraş buldun kendine :-D yap yap paylaş yada paylaşma orası sana kalmış :-D
Yok kendimi biliyorum o yuzden sende ekranlari koyunca dayanamadim
Bunlara ilgi olmuyor uccw icin actigim konuyu gordunmu widget bölümünde üstte yorum bile almıyor.
Symbianda olsa 1000 tane yorum almıştı o konu

najanaja

Üye
eski telde bi ara kullanmıştım o zaman o konuyu görmüştüm ama fazla kullanmadım uccw yi biliyon aynen symbian farkı işte en çok muhabbetleri özlüyom açıkçası, şu forumda dostlukları hep symbian da kurduk. android te bi dene tanıdığım yok bak aklıma kim geldi jatvalca yla bayadır görüşmüyoz ya, o benden önce geçmişti android e hiç sesi soluğuda çıkmıyo ben onu bi rahatsız edem @jatvalca

GlasTes

Üye

Sadelik içindeyim

GlasTes

Üye

Seninkide güzelmiş ama ben root atamıyorum ondan işlev tuşlarım kötü