Legend8787
Üye
Dostum widgetler nelerdir güzel olmuş hoşuma gitti
valla ben bilmiyorum kardeşim anıl a sormak lazım ama tiplerine bakarsan büyük ihtimal bunlarda neonla ilgili bi adı vardır benceBu icon pack in ismi ne acaba ?
önce zooper widget uygulamasını yüklemelisin kardeşim pro versiyonu, forumda bulabilirsin daha sonra widgetlerini yükleyeceksin isimlerini hatırlamıyorum açıkçası ama markette bide zooper widget gallery var onu yükle onun içinde var bu modeller hep, ben ordan yükledim.Dostum widgetler nelerdir güzel olmuş hoşuma gitti
eyvallah dostum deneyeyimvalla ben bilmiyorum kardeşim anıl a sormak lazım ama tiplerine bakarsan büyük ihtimal bunlarda neonla ilgili bi adı vardır bence
önce zooper widget uygulamasını yüklemelisin kardeşim pro versiyonu, forumda bulabilirsin daha sonra widgetlerini yükleyeceksin isimlerini hatırlamıyorum açıkçası ama markette bide zooper widget gallery var onu yükle onun içinde var bu modeller hep, ben ordan yükledim.
eğer zooper galeriden indirdiysen o zaten xda ya yönlendiriyo ordan indiriyosun onlarda genelde zip içinde zw dosyası oluyo o zw uzantılı dosyaları dosya yöneticisi ile zooper widget/templates klasörüne atacaksın o kadar sonra ana ekranda zooper widgeti seçeceksin widgete tıklayınca üste sd card yazar ona tıkladınmı widgeti görürsün zaten, eğer apk olarak yüklediysen yine aynı ana ekrana zooper widget ekle boş widget oluyo ona tıklayınca yüklediğin widgetleri göreceksineyvallah dostum deneyeyim
Dostum widgetleri indiriyorum ben yani indirdiğimi düşünüyorum zooperda nasıl kullanacağım ben bunu bulamadım
Madem türkçe niye taglamıyosun :-D sen benim dedipim ikon pakedini dene bide çok güzel beim favorim :-)Türkçe. Ama rusların yozlaştırma çabaları yüzünden kirille yazıyorlarbiz de latinle yazıyoruz gerçi
Sade seviyorum. Rounded icon pack
Bulastirdin beni yine bu uygulamaya bak ben yaptımMadem türkçe niye taglamıyosun :-D sen benim dedipim ikon pakedini dene bide çok güzel beim favorim :-)
Ben bişeye bulaştırmadın sen aranıyomuşun zaten :-D ama harbi güzel olmuş =D> tamam işte canın sıkılmaz yeni uğraş buldun kendine :-D yap yap paylaş yada paylaşma orası sana kalmış :-DBulastirdin beni yine bu uygulamaya bak ben yaptım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok kendimi biliyorum o yuzden sende ekranlari koyunca dayanamadimBen bişeye bulaştırmadın sen aranıyomuşun zaten :-D ama harbi güzel olmuş =D> tamam işte canın sıkılmaz yeni uğraş buldun kendine :-D yap yap paylaş yada paylaşma orası sana kalmış :-D
Google play ikonlari renk katmis ekrana
Sadelik içindeyim
Google play ikonlari renk katmis ekrana
Araya bi tanede ben ekliyim baridaha düzenliyordum düzenlenmiş hali az sonra
Benimkide rootlu degil
Seninkide güzelmiş ama ben root atamıyorum ondan işlev tuşlarım kötü
Şeffaf Olmasını IstiyorumBenimkide rootlu degil
Islev tuşları bence orjinal daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?