Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

sLeepLe

Üye

yazı tipinin adı nedir acaba çikolatalı kurabiyeye benzettim karşılaştırdım ama bendekiyle farklılar

avast

Üye
Yahu yukluyorum yüklemesi nede iconlar kuculuyoya o zaman alisamiyorum stock nexustan sonra

Invoke

Üye
Launcher Ayarlarından icon boyutunu ayarlayabilirsin.

Tepkiler: avast ve Bahadir_fb

2495243

Kapalı Hesap

Tepkiler: fgbvhjk
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: bydeathhhone ve najanaja

najanaja

Üye
ellerine sağlık güzel olmuş ama shazam ı da aşağıya indireydin yukarda yalnız kalmış olmazsa bi ara bende hazırlıyım bayadır ekran eklemiyorum @Bahadir_fb

Tepkiler: Bahadir_fb
ellerine sağlık güzel olmuş ama shazam ı da aşağıya indireydin yukarda yalnız kalmış olmazsa bi ara bende hazırlıyım bayadır ekran eklemiyorum @Bahadir_fb

Eyvallah senin ekranlarda bi başka oluyor
Shazam widget diye muzikcalarin yanina koyayim dedim

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
saolasın şu shazam adam gibi bi widget yapmadılar zaten bu widgetten çok resmen kısayol trackıd gibi widget neden yapmazlar bilmem

saolasın şu shazam adam gibi bi widget yapmadılar zaten bu widgetten çok resmen kısayol trackıd gibi widget neden yapmazlar bilmem

Aynen kisayol olmus.
Soundhound widgeti guzel ekranda üzerine tiklayınca ordan dinleyip kimin söylediğini gösteriyor

najanaja

Üye
ama hepsini kullanıyom sadece 1. ekranda navigasyon ve 4. ekranda popular uygulamalar goyla gelen o ikisini kullanmıyom geri kalan hepsi devamlı kullandığım şey o evernote not defteri widgeti. 5. ekran ana ekranım. duvarkağıdınıda senin paylaştığın temaların birinden çarptım tema berbat ama resim hoşuma gitti