fgbvhjk Üye avast' Alıntı: Cihaz rootsuz satinmi alayim nasil yapsamki Genişletmek için tıkla ... Sen forumda araştır bulursun satın almaya gerek yok
avast' Alıntı: Cihaz rootsuz satinmi alayim nasil yapsamki Genişletmek için tıkla ... Sen forumda araştır bulursun satın almaya gerek yok
2495243 Kapalı Hesap avast' Alıntı: Cihaz rootsuz satinmi alayim nasil yapsamki Genişletmek için tıkla ... Nova Launcher Prime v3.01 + Tesla Bildirimler v3.0 (Hızlı ve Modifiyeli) - MaxiCep Buyurun
avast' Alıntı: Cihaz rootsuz satinmi alayim nasil yapsamki Genişletmek için tıkla ... Nova Launcher Prime v3.01 + Tesla Bildirimler v3.0 (Hızlı ve Modifiyeli) - MaxiCep Buyurun
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap fgbvhjk' Alıntı: Flazing icon pack Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
T.serdar Üye YILMAZBY' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunu nasil yaptin kardesim?
YILMAZBY' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunu nasil yaptin kardesim?
The SLayeR Üye YILMAZBY' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Smart launcher sanki ?
YILMAZBY' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Smart launcher sanki ?
fgbvhjk Üye avast' Alıntı: flazing icon u indirdim ama yuklenemedi hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... Birde bu linktekini indirip denermisin sitede gösterdiğim yerdeki tiki kaldir ve yeşil download yazana bas Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
avast' Alıntı: flazing icon u indirdim ama yuklenemedi hatası alıyorum Genişletmek için tıkla ... Birde bu linktekini indirip denermisin sitede gösterdiğim yerdeki tiki kaldir ve yeşil download yazana bas Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
avast Üye fgbvhjk' Alıntı: Birde bu linktekini indirip denermisin sitede gösterdiğim yerdeki tiki kaldir ve yeşil download yazana bas Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardesim indirdimde kurarken yuklenemedi hatası alıyorumtekrar iniyor bakalım bendeki eski versionmus
fgbvhjk' Alıntı: Birde bu linktekini indirip denermisin sitede gösterdiğim yerdeki tiki kaldir ve yeşil download yazana bas Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardesim indirdimde kurarken yuklenemedi hatası alıyorumtekrar iniyor bakalım bendeki eski versionmus
YILMAZBY Üye T.serdar' Alıntı: Bunu nasil yaptin kardesim? Genişletmek için tıkla ... Nova launcher ile yaptım ızgara arası konumlandırma
T.serdar' Alıntı: Bunu nasil yaptin kardesim? Genişletmek için tıkla ... Nova launcher ile yaptım ızgara arası konumlandırma
Casdee Üye Siycey' Alıntı: Sade ve kullanışlı Genişletmek için tıkla ... bayıldım ne kullanıyosun sölede yapak -qarapapaq-' Alıntı: Ben de bakmıyorum ----- Genişletmek için tıkla ... Bunuda sevdim bu ne? birde ben çok launcher kullanmadım çok bilmiyom bunlar sadece launcher le oluyomu bide icon paketi işi var herhalde???
Siycey' Alıntı: Sade ve kullanışlı Genişletmek için tıkla ... bayıldım ne kullanıyosun sölede yapak -qarapapaq-' Alıntı: Ben de bakmıyorum ----- Genişletmek için tıkla ... Bunuda sevdim bu ne? birde ben çok launcher kullanmadım çok bilmiyom bunlar sadece launcher le oluyomu bide icon paketi işi var herhalde???
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Casdee' Alıntı: bayıldım ne kullanıyosun sölede yapak Bunuda sevdim bu ne? birde ben çok launcher kullanmadım çok bilmiyom bunlar sadece launcher le oluyomu bide icon paketi işi var herhalde??? Genişletmek için tıkla ... İkon paketi alos - launcher olarak galaxy launcher - widgetler yukardan aşağıya sırayla antutu-zedge-power toggles Gerisi yaratıcılıgına kalmış
Casdee' Alıntı: bayıldım ne kullanıyosun sölede yapak Bunuda sevdim bu ne? birde ben çok launcher kullanmadım çok bilmiyom bunlar sadece launcher le oluyomu bide icon paketi işi var herhalde??? Genişletmek için tıkla ... İkon paketi alos - launcher olarak galaxy launcher - widgetler yukardan aşağıya sırayla antutu-zedge-power toggles Gerisi yaratıcılıgına kalmış