Anil-D Üye najanaja' Alıntı: iyide değiştirmek senin elinde deilmi yani senin seçimin olmuş oluyo en güzel xperia v1.0 olan görünüyo. Genişletmek için tıkla ... istersen koyarim sorun yok
najanaja' Alıntı: iyide değiştirmek senin elinde deilmi yani senin seçimin olmuş oluyo en güzel xperia v1.0 olan görünüyo. Genişletmek için tıkla ... istersen koyarim sorun yok
najanaja Üye Anil-D' Alıntı: istersen koyarim sorun yok Genişletmek için tıkla ... işte şimdi daha güzel olmuş
2495243 Kapalı Hesap Anil-D' Alıntı: istersen koyarim sorun yok Genişletmek için tıkla ... Hangi tema bu rom mu
Mücteba Üye jiraiya06' Alıntı: Hangi tema bu rom mu Genişletmek için tıkla ... galaxy launcher xperia icons jiraiya06' Alıntı: Hangi tema bu rom mu Genişletmek için tıkla ... galaxy launcher xperia icons
jiraiya06' Alıntı: Hangi tema bu rom mu Genişletmek için tıkla ... galaxy launcher xperia icons jiraiya06' Alıntı: Hangi tema bu rom mu Genişletmek için tıkla ... galaxy launcher xperia icons
muratkrm Üye Samsung'un henüz Amerika da denemede olan yeni ev ekranı. İnşallah son sürümüyle tüm dünyada kullanıma açılmasını bekliyorum.
Samsung'un henüz Amerika da denemede olan yeni ev ekranı. İnşallah son sürümüyle tüm dünyada kullanıma açılmasını bekliyorum.
mürteza16 Üye DARK_HooD' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız jolla ile devam yola Genişletmek için tıkla ... Güzel arayüz
DARK_HooD' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız jolla ile devam yola Genişletmek için tıkla ... Güzel arayüz
Joker Emekli Yönetici -qarapapaq-' Alıntı: Kalite. Genişletmek için tıkla ... Yiğidi öldür hakkını ver Sony harbiden kaliteli Samsung için desen kavga çıkartırdım
-qarapapaq-' Alıntı: Kalite. Genişletmek için tıkla ... Yiğidi öldür hakkını ver Sony harbiden kaliteli Samsung için desen kavga çıkartırdım
SonOsmanL1 Üye najanaja' Alıntı: şimdi daha iyi olmuş dimi @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... pil widget hangisi veya hangi uygulama widget bu ?
najanaja' Alıntı: şimdi daha iyi olmuş dimi @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... pil widget hangisi veya hangi uygulama widget bu ?