najanaja Üye -qarapapaq-' Alıntı: mis gibi arayüze ömürcekadam hiç olmamış Genişletmek için tıkla ... dimi ama canlı duvar kağıdı hoşuma giti ya neyse bi dahakine normal bi duvar kağıdıyla eklerim artık bu seferlik böle idare ediver emi bunun ekran görüntüleride çok yer kaplıyo be yahu yalnız 40 yıllık örümcekadamı ömürcek yaptın ya helal olsun
-qarapapaq-' Alıntı: mis gibi arayüze ömürcekadam hiç olmamış Genişletmek için tıkla ... dimi ama canlı duvar kağıdı hoşuma giti ya neyse bi dahakine normal bi duvar kağıdıyla eklerim artık bu seferlik böle idare ediver emi bunun ekran görüntüleride çok yer kaplıyo be yahu yalnız 40 yıllık örümcekadamı ömürcek yaptın ya helal olsun
Emrah_-06 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Senyor Keş Kapalı Hesap teknolojibaronu' Alıntı: Stockta hava durumu widgetini bi türlü şeffaflaştıramadim sen nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla ... transparent widget hali o. yani root gerekiyor samsung hava durumu widgetinin editlenmis şeffaflastirilmis hali. custom romlarda oluyordu
teknolojibaronu' Alıntı: Stockta hava durumu widgetini bi türlü şeffaflaştıramadim sen nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla ... transparent widget hali o. yani root gerekiyor samsung hava durumu widgetinin editlenmis şeffaflastirilmis hali. custom romlarda oluyordu
personable Üye teknolojibaronu' Alıntı: Stockta hava durumu widgetini bi türlü şeffaflaştıramadim sen nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla ... s5 de olan widget o touchwiz home la kullaniyorum kendilinden var
teknolojibaronu' Alıntı: Stockta hava durumu widgetini bi türlü şeffaflaştıramadim sen nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla ... s5 de olan widget o touchwiz home la kullaniyorum kendilinden var
teknolojibaronu Üye personable' Alıntı: s5 de olan widget o touchwiz home la kullaniyorum kendilinden var Genişletmek için tıkla ... Biliyorum bendede sistemde mevcut.
personable' Alıntı: s5 de olan widget o touchwiz home la kullaniyorum kendilinden var Genişletmek için tıkla ... Biliyorum bendede sistemde mevcut.
najanaja Üye Anil-D' Alıntı: süper Genişletmek için tıkla ... beğenmene sevindim senin de duvarkağıdı seçimin kötü olmuş ekranı çok karışık gösteriyo onun dışında güzel
Anil-D' Alıntı: süper Genişletmek için tıkla ... beğenmene sevindim senin de duvarkağıdı seçimin kötü olmuş ekranı çok karışık gösteriyo onun dışında güzel
Anil-D Üye najanaja' Alıntı: beğenmene sevindim senin de duvarkağıdı seçimin kötü olmuş ekranı çok karışık gösteriyo onun dışında güzel Genişletmek için tıkla ... duvar kagidi Temanın benim degil yani
najanaja' Alıntı: beğenmene sevindim senin de duvarkağıdı seçimin kötü olmuş ekranı çok karışık gösteriyo onun dışında güzel Genişletmek için tıkla ... duvar kagidi Temanın benim degil yani
najanaja Üye Anil-D' Alıntı: duvar kagidi Temanın benim degil yani Genişletmek için tıkla ... iyide değiştirmek senin elinde deilmi yani senin seçimin olmuş oluyo en güzel xperia v1.0 olan görünüyo.
Anil-D' Alıntı: duvar kagidi Temanın benim degil yani Genişletmek için tıkla ... iyide değiştirmek senin elinde deilmi yani senin seçimin olmuş oluyo en güzel xperia v1.0 olan görünüyo.