Senyor Keş Kapalı Hesap Dede' Alıntı: Herkeste kitkat var Utanıyorum artık... Genişletmek için tıkla ... dayı sende Note3 yokmuydu ztn
Dede' Alıntı: Herkeste kitkat var Utanıyorum artık... Genişletmek için tıkla ... dayı sende Note3 yokmuydu ztn
dragonmhmt Üye Dede' Alıntı: Herkeste kitkat var Utanıyorum artık... Genişletmek için tıkla ... kitkat candır marttan beri cm11 kullanıyorum novafusion sağolsun
Dede' Alıntı: Herkeste kitkat var Utanıyorum artık... Genişletmek için tıkla ... kitkat candır marttan beri cm11 kullanıyorum novafusion sağolsun
dragonmhmt Üye TeknoÖmer' Alıntı: Telefonum çok açık sözlü. Genişletmek için tıkla ... lafını esirgememiş telefon
TeknoÖmer Üye dragonmhmt' Alıntı: lafını esirgememiş telefon Genişletmek için tıkla ... Benim telefonum sahibini utandırmaz.
dragonmhmt' Alıntı: lafını esirgememiş telefon Genişletmek için tıkla ... Benim telefonum sahibini utandırmaz.
dragonmhmt Üye TeknoÖmer' Alıntı: Benim telefonum sahibini utandırmaz. Genişletmek için tıkla ... buda benimki
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Dede' Alıntı: Herkeste kitkat var Utanıyorum artık... Genişletmek için tıkla ... Hacı seninkinede yükleniyo s5830 değil mi senin ki ? ben bile yükledim cm11 i s5830i ye
Dede' Alıntı: Herkeste kitkat var Utanıyorum artık... Genişletmek için tıkla ... Hacı seninkinede yükleniyo s5830 değil mi senin ki ? ben bile yükledim cm11 i s5830i ye
KayraBey Üye Siycey' Alıntı: Hacı seninkinede yükleniyo s5830 değil mi senin ki ? ben bile yükledim cm11 i s5830i ye Genişletmek için tıkla ... Ama geberiyor cm11de
Siycey' Alıntı: Hacı seninkinede yükleniyo s5830 değil mi senin ki ? ben bile yükledim cm11 i s5830i ye Genişletmek için tıkla ... Ama geberiyor cm11de
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Dede' Alıntı: Ama geberiyor cm11de Genişletmek için tıkla ... Nasi la en iyisi cm9-7 gerisi ise yaramaz Ace de
Dede' Alıntı: Ama geberiyor cm11de Genişletmek için tıkla ... Nasi la en iyisi cm9-7 gerisi ise yaramaz Ace de
NEXUS Üye Dede' Alıntı: Ama geberiyor cm11de Genişletmek için tıkla ... nasıl ölüyormu bi helvasını yeseydik helva bile dağıtmadan gömdüler mi birisi intihar etsin yav helvasınıda bana yollasın canım çekti
Dede' Alıntı: Ama geberiyor cm11de Genişletmek için tıkla ... nasıl ölüyormu bi helvasını yeseydik helva bile dağıtmadan gömdüler mi birisi intihar etsin yav helvasınıda bana yollasın canım çekti