Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Vaar Genişletmek için tıkla ... Barış Mançonun en sevdiğim şarkısı o yav
Mücteba Üye smh60' Alıntı: Discovery Z2 Style Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... adam tokatlı bızdensın
smh60' Alıntı: Discovery Z2 Style Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... adam tokatlı bızdensın
TeknoÖmer Üye smh60' Alıntı: Discovery Z2 Style Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaptın kardeş?
smh60' Alıntı: Discovery Z2 Style Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaptın kardeş?
enes0506 Üye hacı bunu nasıl yaptın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hacı bunu nasıl yaptın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hacı bunu nasıl yaptın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız hacı bunu nasıl yaptın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tr_SERGEN Üye FeLonieS' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız LG G2 G3 teması. Genişletmek için tıkla ... launcher mi kullanıyorsun çok beğendim eline sağlık
FeLonieS' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız LG G2 G3 teması. Genişletmek için tıkla ... launcher mi kullanıyorsun çok beğendim eline sağlık
Luck Star Üye Tr_SERGEN' Alıntı: launcher mi kullanıyorsun çok beğendim eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Launcher degil tema .. yuklenince telefonun temalar kismina geliyor
Tr_SERGEN' Alıntı: launcher mi kullanıyorsun çok beğendim eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Launcher degil tema .. yuklenince telefonun temalar kismina geliyor
Tr_SERGEN Üye Luck Star' Alıntı: Launcher degil tema .. yuklenince telefonun temalar kismina geliyor Genişletmek için tıkla ... telefonda tema bòlùmùmù var rom mu kurmak gerek ben orjinal samsung kullanıyom bende olmaz mı
Luck Star' Alıntı: Launcher degil tema .. yuklenince telefonun temalar kismina geliyor Genişletmek için tıkla ... telefonda tema bòlùmùmù var rom mu kurmak gerek ben orjinal samsung kullanıyom bende olmaz mı
Luck Star Üye He bizimkiler için boyle var valla bilmiyorum lg home diye bir olay var yani orjinal launcher gibi birsey diyebiliriz telefonun ayarlar kisminda gozukuyor benimde boyle Bunun gibi s4 s5 z1 z2 htcm8 alayi var hemse orjinal telefon temasi gibi yani
He bizimkiler için boyle var valla bilmiyorum lg home diye bir olay var yani orjinal launcher gibi birsey diyebiliriz telefonun ayarlar kisminda gozukuyor benimde boyle Bunun gibi s4 s5 z1 z2 htcm8 alayi var hemse orjinal telefon temasi gibi yani