Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap blackcat67' Alıntı: Galaxy S3 Android 4.4.2 Kitkat biraz aceleye geldi Genişletmek için tıkla ... Orjinal 4.4.2 mi acaba ? Bizdekinide güncelleyek öyleyse
blackcat67' Alıntı: Galaxy S3 Android 4.4.2 Kitkat biraz aceleye geldi Genişletmek için tıkla ... Orjinal 4.4.2 mi acaba ? Bizdekinide güncelleyek öyleyse
blackcat67 Üye Siycey' Alıntı: Orjinal 4.4.2 mi acaba ? Bizdekinide güncelleyek öyleyse Genişletmek için tıkla ... Malesef orjinal gelmeyecek portlanan bir rom kullanıyorum
Siycey' Alıntı: Orjinal 4.4.2 mi acaba ? Bizdekinide güncelleyek öyleyse Genişletmek için tıkla ... Malesef orjinal gelmeyecek portlanan bir rom kullanıyorum
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap blackcat67' Alıntı: Malesef orjinal gelmeyecek portlanan bir rom kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... He o zaman cm11 iyidir
blackcat67' Alıntı: Malesef orjinal gelmeyecek portlanan bir rom kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... He o zaman cm11 iyidir
MaxipmaN Üye Siycey' Alıntı: Çok bildirim var Genişletmek için tıkla ... şu batarya sıcaklığını gösteren program antutu muydu ve şarj yiyo mu?
Siycey' Alıntı: Çok bildirim var Genişletmek için tıkla ... şu batarya sıcaklığını gösteren program antutu muydu ve şarj yiyo mu?
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap MaxipmaN' Alıntı: şu batarya sıcaklığını gösteren program antutu muydu ve şarj yiyo mu? Genişletmek için tıkla ... Şarj yemiyor aynen antutu Note 3 de 9+10 saat gidiyor bu şekilde ekran parlaklığı otomatikte fazla oyun oynamayınca gidior
MaxipmaN' Alıntı: şu batarya sıcaklığını gösteren program antutu muydu ve şarj yiyo mu? Genişletmek için tıkla ... Şarj yemiyor aynen antutu Note 3 de 9+10 saat gidiyor bu şekilde ekran parlaklığı otomatikte fazla oyun oynamayınca gidior
Anil-D Üye MaxipmaN' Alıntı: şu batarya sıcaklığını gösteren program antutu muydu ve şarj yiyo mu? Genişletmek için tıkla ... hava durumu please
MaxipmaN' Alıntı: şu batarya sıcaklığını gösteren program antutu muydu ve şarj yiyo mu? Genişletmek için tıkla ... hava durumu please
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Anil-D' Alıntı: hava durumu please Genişletmek için tıkla ... Sanırım yanlış mesajı alıntıladın Go weather City"s Chat teması
Anil-D' Alıntı: hava durumu please Genişletmek için tıkla ... Sanırım yanlış mesajı alıntıladın Go weather City"s Chat teması
KayraBey Üye Siycey' Alıntı: Sanırım yanlış mesajı alıntıladın Go weather City"s Chat teması Genişletmek için tıkla ... Benimkini soruyor
Siycey' Alıntı: Sanırım yanlış mesajı alıntıladın Go weather City"s Chat teması Genişletmek için tıkla ... Benimkini soruyor
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Dede' Alıntı: Benimkini soruyor Genişletmek için tıkla ... HE olabilir yahu böle şeyler sıkıntı yok
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Anil-D' Alıntı: kullandigin launcher ney peki Genişletmek için tıkla ... Go launcher
Anil-D Üye Siycey' Alıntı: Go launcher Genişletmek için tıkla ... paketini sormustum ama hep 7 oyun himm
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Anil-D' Alıntı: paketini sormustum ama hep 7 oyun himm Genişletmek için tıkla ... İconlar goolors elipse oyunlar yetiyor bana şimdilik
Anil-D' Alıntı: paketini sormustum ama hep 7 oyun himm Genişletmek için tıkla ... İconlar goolors elipse oyunlar yetiyor bana şimdilik