PriZm Üye seytan_avcisi' Alıntı: en sonunda cm10 yükledim Genişletmek için tıkla ... resim düşük çözünürlüklümü yoksa 16-bit'mi ne puslu görünüyor
seytan_avcisi' Alıntı: en sonunda cm10 yükledim Genişletmek için tıkla ... resim düşük çözünürlüklümü yoksa 16-bit'mi ne puslu görünüyor
Kerim.336 Üye seytan_avcisi' Alıntı: valla bilmiyorum öyle kaydediyor olabilir ben düşürmedim çözünürlüğü Genişletmek için tıkla ... Performansta 16bitlik seffaflik isaretli mi?
seytan_avcisi' Alıntı: valla bilmiyorum öyle kaydediyor olabilir ben düşürmedim çözünürlüğü Genişletmek için tıkla ... Performansta 16bitlik seffaflik isaretli mi?
Türe Üye cHt19' Alıntı: teşekkürler biraz kopya çekeyim Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah - - - Eklendi - - - HacKLess' Alıntı: Bunlar nasıl tema yapıyor??? i9000-Legend in Android World Genişletmek için tıkla ... Kimler
cHt19' Alıntı: teşekkürler biraz kopya çekeyim Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah - - - Eklendi - - - HacKLess' Alıntı: Bunlar nasıl tema yapıyor??? i9000-Legend in Android World Genişletmek için tıkla ... Kimler
PriZm Üye Türe' Alıntı: Estağfurullah - - - Eklendi - - - Kimler Genişletmek için tıkla ... Senin paylaştığın linkteki ekran düzenlerinden bahsediyor sanırım Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner
Türe' Alıntı: Estağfurullah - - - Eklendi - - - Kimler Genişletmek için tıkla ... Senin paylaştığın linkteki ekran düzenlerinden bahsediyor sanırım Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Senin paylaştığın linkteki ekran düzenlerinden bahsediyor sanırım Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner Genişletmek için tıkla ... Dm da da anlattim da olmadi demek ki
~N.A.W.Y~' Alıntı: Senin paylaştığın linkteki ekran düzenlerinden bahsediyor sanırım Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner Genişletmek için tıkla ... Dm da da anlattim da olmadi demek ki
Kerim.336 Üye kerim336' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu orjinal cm9 arayuzu Buda tw5 port Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız s3 saat widgeti duzgun olmadigi icin bu widgeti kullaniyorum.ah birde duzgun calissa varyaiste bu da duzgun calismayan s3 widgeti Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buda uygulamalar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Cem bak dedigim tw5 bu.
kerim336' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu orjinal cm9 arayuzu Buda tw5 port Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız s3 saat widgeti duzgun olmadigi icin bu widgeti kullaniyorum.ah birde duzgun calissa varyaiste bu da duzgun calismayan s3 widgeti Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buda uygulamalar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Cem bak dedigim tw5 bu.
cukuleaks Üye Türe' Alıntı: Dm da da anlattim da olmadi demek ki Genişletmek için tıkla ... Dm ne yav
seytan_avcisi Üye gormustum cm10dan sonra cm9 uzerine kurulmus bir rom denedim onda orjinal tw5 vardi ama sarj olayi Dogan gorunumlu sahin araciligiyla
gormustum cm10dan sonra cm9 uzerine kurulmus bir rom denedim onda orjinal tw5 vardi ama sarj olayi Dogan gorunumlu sahin araciligiyla
yunusmaxicepp Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
avcitalip Üye Konu Sahibi yunusmaxicepp' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... öyle değil,hizliresim.com'a upload et oradan doğru aynı şekilde yorum olarak at
yunusmaxicepp' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... öyle değil,hizliresim.com'a upload et oradan doğru aynı şekilde yorum olarak at