Invoke Üye Dene istersen çalışır sende de büyük ihtimalle. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dene istersen çalışır sende de büyük ihtimalle. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anil-D Üye -qarapapaq-' Alıntı: Dene istersen çalışır sende de büyük ihtimalle. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zahmet olmassa nasil yapilacagini anlatirmisin Teşekkürler
-qarapapaq-' Alıntı: Dene istersen çalışır sende de büyük ihtimalle. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zahmet olmassa nasil yapilacagini anlatirmisin Teşekkürler
Invoke Üye marketten zipthemer uygulamasını indir. Xposed framework(yarendede konusunu açmıştı.) ve cwmye de ihtiyacın var. 1.linkteki zipi indir. zipthemer'a gel. +theme ile indirdiğin zipi seç. build it! şuanki halinin yedeği alınsın mı diye sorar, yes de. Sorun olursa o yedeği flashlarsın. 2. cwm gir, oluşturduğun zipi(update yazar) flashla. 3. yeniden başlat. -2.link için, linkteki apkyi indir. xposed ile modülü aktif et. Yeniden başlat. Rica ederim, Anıl.
marketten zipthemer uygulamasını indir. Xposed framework(yarendede konusunu açmıştı.) ve cwmye de ihtiyacın var. 1.linkteki zipi indir. zipthemer'a gel. +theme ile indirdiğin zipi seç. build it! şuanki halinin yedeği alınsın mı diye sorar, yes de. Sorun olursa o yedeği flashlarsın. 2. cwm gir, oluşturduğun zipi(update yazar) flashla. 3. yeniden başlat. -2.link için, linkteki apkyi indir. xposed ile modülü aktif et. Yeniden başlat. Rica ederim, Anıl.
KayraBey Üye Kerim.' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kerim sen telefon mu değiştirdin
Kerim.' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kerim sen telefon mu değiştirdin
Kerim. Üye Dede' Alıntı: Kerim sen telefon mu değiştirdin Genişletmek için tıkla ... Yok abi discovery halasıkıldım baya telefondan degisiklik yapiyorum hep: D
Dede' Alıntı: Kerim sen telefon mu değiştirdin Genişletmek için tıkla ... Yok abi discovery halasıkıldım baya telefondan degisiklik yapiyorum hep: D
KayraBey Üye Kerim.' Alıntı: Yok abi discovery halasıkıldım baya telefondan degisiklik yapiyorum hep: D Genişletmek için tıkla ... İyi ama o sanal tuşlar ne öyle
Kerim.' Alıntı: Yok abi discovery halasıkıldım baya telefondan degisiklik yapiyorum hep: D Genişletmek için tıkla ... İyi ama o sanal tuşlar ne öyle
Kerim. Üye Dede' Alıntı: İyi ama o sanal tuşlar ne öyle Genişletmek için tıkla ... Kullanması hosuma gidiyor
TeknoÖmer Üye Kerim.' Alıntı: Kullanması hosuma gidiyor Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaptın hocam?
TeknoÖmer Üye Kerim.' Alıntı: Gravity box ile Genişletmek için tıkla ... Hocam bu arada Framaroot ile cihazı Root'lasam ama Cwm veya rom kurmasam Root kaldırdığımda güncelleme gelir mi?
Kerim.' Alıntı: Gravity box ile Genişletmek için tıkla ... Hocam bu arada Framaroot ile cihazı Root'lasam ama Cwm veya rom kurmasam Root kaldırdığımda güncelleme gelir mi?
Kerim. Üye TeknoÖmer' Alıntı: Hocam bu arada Framaroot ile cihazı Root'lasam ama Cwm veya rom kurmasam Root kaldırdığımda güncelleme gelir mi? Genişletmek için tıkla ... Onu bilmiyorum ama olmayabilir
TeknoÖmer' Alıntı: Hocam bu arada Framaroot ile cihazı Root'lasam ama Cwm veya rom kurmasam Root kaldırdığımda güncelleme gelir mi? Genişletmek için tıkla ... Onu bilmiyorum ama olmayabilir
Senyor Keş Kapalı Hesap hamit_95' Alıntı: Her gün rom değiştirdiğim için boyle oluyor Genişletmek için tıkla ... S4 i9500 galiba tel ?
hamit_95' Alıntı: Her gün rom değiştirdiğim için boyle oluyor Genişletmek için tıkla ... S4 i9500 galiba tel ?